micika_015
Domaćin
- Poruka
- 4.305
e u pravu si...ja bash ne razmishljam...ustvari ja sam GLUPA... xexxexexexexKad_LupimLupim:Zato sto onda to vise nije samozadovoljavanje recimo... (:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e u pravu si...ja bash ne razmishljam...ustvari ja sam GLUPA... xexxexexexexKad_LupimLupim:Zato sto onda to vise nije samozadovoljavanje recimo... (:

Kad_LupimLupim:Ne brini, procice te to, veruj mi![]()
....

Da jutros i noc pre nego sto smo se rastali. Krevet, mrak, Floydi i mi :razz:micika_015:Znate ono, uvek postoje neke brige u zivotu.Stalno neki problemi.A mene interesuje da li ste ikada osetili da vam je sve sredjeno, da vise nemate problema. Da li ste ikada osetili potpunu srecu? Ili uvek postoje brige...

Jedna od omiljenihAlexandra9:aaaaa, ima ovde ljubitelja Anticja, lepo lepo...
... i zhivi!
Sasvim zhivi!
Ne grickaj kao mish dane.
Shiroko zhvacji vazduh.
Prestizhi vetar i price.
Jer svaka vechnost je kratka.
Besmrtna pesma I
Divno. :da:
Volim sve njegove pesme. Uce te da zivis i kad ih citas kao klinac, imas velike sanse da jednom shvatis, koliko ti se retka prilika pruzila da zivis, i koliko, bez obzira na sve uvek moras ziveti, voleti svoj zivot. Mnoge njegove pesme pomogle su mi u zaista teskim trenucima....lemur.:ne znam.bilo je trenutaka kad sam bio presrećan,ali se nadam da nisam još doživeo i osetio potpunu sreću.mislim da se tako nešto dešava jednom u ovom je~nom životu i ne želim da mi se to sad desi pa da celog života, u tenucima velike sreće, znam da mogu biti još srećniji!bolje da tako nešto osetim kad omatorim i kad budem sa unučićima gleda Partizan u LŠ!:-)
E taj rad !K_S_E_N_I__A:Mislim da je nemoguce osetiti apsolutnu srecu.Bar u mom sluchaju.A i smatram da je to bespotrebno i pomalo jezivo.Savrshenstvo u smislu besprekorno ugladjenih stvari jeste zastrashujuce i vremenom prerasta u neke nenormalnosti.