- Poruka
- 6.495
bez predrasuda 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
njet, samo francuski ili usta ustaЈе л' се рачуна оно по свадбама и сахранама кад мораш три пута да се љубиш,а не знаш да ли се по народним обичајима и веровањима и гробовима предака креће са леве или десне стране?
To sam radio sa drugom namjerno kad je neka cura uobrazena ili kad zafrkavamo nekog u kafani.bez predrasuda![]()
klasikaTo sam radio sa drugom namjerno kad je neka cura uobrazena ili kad zafrkavamo nekog u kafani.
E a otkud i ti moderator??? Pa ni godinu dana nisi ovde. Po partijskoj liniji? Sram vas bilo, bogatite se na grbači jadnog naroda...bez predrasuda![]()
Meni obrnuto. Lezbejke ne mogu očima da gledam kad se cmaču, ali dva lepa momka...Meni nije odvratno kad se 2 lepe žene ljube, naprotiv,
ali 2 muškarca...![]()
ne ne, kao nestranačka licnost, nisam pravio razliku izmedju zena sa velikim i malim grudima, i neko je to znao da ceniE a otkud i ti moderator??? Pa ni godinu dana nisi ovde. Po partijskoj liniji? Sram vas bilo, bogatite se na grbači jadnog naroda...
e super sto si rekaoMeni nije odvratno kad se 2 lepe žene ljube, naprotiv,
ali 2 muškarca...![]()
To je samo izgovor. Nakotilo se svašta u ovom kupleraju. Dokle bre da ja budem mladji referent?Pa od koga sam ja to mladji? Sram vas bilo sve!Ničija nije do zore gorela, pa neće ni vaša! Pumpaj!!!ne ne, kao nestranačka licnost, nisam pravio razliku izmedju zena sa velikim i malim grudima, i neko je to znao da ceni![]()
Alah će te kaznit.To sam radio sa drugom namjerno kad je neka cura uobrazena ili kad zafrkavamo nekog u kafani.
u koju kafanu ides?To sam radio sa drugom namjerno kad je neka cura uobrazena ili kad zafrkavamo nekog u kafani.
bez predrasuda![]()
Milica lepa zena, al ima cudan ukusМилица :
Јесил' се ти када хефтала са мушарцем ...
Ана:
Само са првим ..који ме је сивовао ..и другима на којеГ сам се ложила
I tebe će Pofirije.Alah će te kaznit.
Milica lepa zena, al ima cudan ukus![]()
bez predrasuda![]()