Da li ste doziveli silovanje ili sex.uznemiravanje?

• Začetnik teme Začetnik teme sssm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljuba82:
kocka_vesna:
Pa znas sta ima raznih frikova...mozda ta tvoja poznanica zaista misli da bi uzivala(kako kaze u seksualnom smislu),dok joj neko lomi vilicu,udara joj glavom o zemlju,i pritom razdire unutrasnje organe...pa moguce da joj je to zesce zadovoljstvo :roll: :roll: :roll: to sto se neko sprema da bude psiholog(jadan taj cijom se psihom ona bude bavila)ne znaci da uvek ispravno razmislja o osecanjima...eno pune su psihijatrijske klinike zena i devojcica koje su dozivele takvu tragediju po logorima u Bosni i Hrvatskoj...mislis da da su se nasle u takvim bolnicama,zbog lepote dozivljenog trenutka...

E сад си баш морбидна, а уз то ми се чини да ме опет ниси скапирала! Нико овде не говори о наношенју физичких повреда и осталом иживлјаванју.
Нацртаћу...Замисли ситуацију да риба покуша физички да савлада типа (не знам на који начин) и да га после силује! Зашто је то немогуће? Зато што типу прво треба да се дигне :oops: , а ако се то деси онда то и није силованје, само евентуално узнемиравнје и раднја одређених ствари против нјегове волје, лишаванје слободе и сл. (еби га, правници би то сад болје описали)! Е па ја ти говорим о потпуно супротном случају, значи да постоји уверенје да би одређени проценат уживао у томе (мушкарци то не могу да примете као што би...хипотетички...жене то могле)!

P.S. Девојка је тотално нормална и одакле ти право да лупаш етикете некоме кога не знаш?
P.P.S. У евентуалном одговору, молим те, избаци "сочне" описе.

Kao sto rekoh ima nas raznih. :lol: :lol:

Ne bih rekla da se nasilni pristup devojke muskarcu moze nazvati silovanje! Jer ne verujem da bi se ijedan muskarac bunio! Sem ako nije u pitanju neka babuskera s jednom nogom u grobu, ostalo bi im bilo dobrodoslo!
A naravno da i neke devojke same nalivaju ulje na vatru pa im kriv djavo posle. Ali to se ipak ne moze nazvati pravim sexualnim zlostavljanjem... Jer to, u pravom smislu te reci, je grozno, i ne verujem da iko to trazi!

divlja-u-srcu:
LosStudent:
kojote:
jagodica:
krvolok:
I ti " voćko " ?!? :shock:

i ja shta :shock:
Ma, to bre...sex. uznemiravanje... :roll:
A, bash te uznemirilo a?! Aha! 8)
seti se, ozenjen si!

:lol: :lol:
Ma pusti , bre, mog Kojotea da jurca slobodno po forumu! Ako ga ne pustis, onda cu ja morati tebe da izudaram! 8)
Ja to zbog tebe, meni ne smeta. Ustvari, zavisi kako ces da me izudaras? :)

Back