*misutka*
Aktivan član
- Poruka
- 1.107
Ljuba82:kocka_vesna:Pa znas sta ima raznih frikova...mozda ta tvoja poznanica zaista misli da bi uzivala(kako kaze u seksualnom smislu),dok joj neko lomi vilicu,udara joj glavom o zemlju,i pritom razdire unutrasnje organe...pa moguce da joj je to zesce zadovoljstvo![]()
![]()
to sto se neko sprema da bude psiholog(jadan taj cijom se psihom ona bude bavila)ne znaci da uvek ispravno razmislja o osecanjima...eno pune su psihijatrijske klinike zena i devojcica koje su dozivele takvu tragediju po logorima u Bosni i Hrvatskoj...mislis da da su se nasle u takvim bolnicama,zbog lepote dozivljenog trenutka...
E сад си баш морбидна, а уз то ми се чини да ме опет ниси скапирала! Нико овде не говори о наношенју физичких повреда и осталом иживлјаванју.
Нацртаћу...Замисли ситуацију да риба покуша физички да савлада типа (не знам на који начин) и да га после силује! Зашто је то немогуће? Зато што типу прво треба да се дигнеops: , а ако се то деси онда то и није силованје, само евентуално узнемиравнје и раднја одређених ствари против нјегове волје, лишаванје слободе и сл. (еби га, правници би то сад болје описали)! Е па ја ти говорим о потпуно супротном случају, значи да постоји уверенје да би одређени проценат уживао у томе (мушкарци то не могу да примете као што би...хипотетички...жене то могле)!
P.S. Девојка је тотално нормална и одакле ти право да лупаш етикете некоме кога не знаш?
P.P.S. У евентуалном одговору, молим те, избаци "сочне" описе.
Kao sto rekoh ima nas raznih.