- Poruka
- 70.073
ish sinji oblaku.Kako se žena modeluje po potrebi?
Da li se i muškarci modeluju po potrebi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ish sinji oblaku.Kako se žena modeluje po potrebi?
Da li se i muškarci modeluju po potrebi?
Da li sta ostvarili sve svoje perverzne i erotske snove ?
Pazi, ima i muškaraca koji traže mmf.A da se razumemo sex sa 2 zene diskretan i kvalitetan je uvek dobrodošao.Kao i ženama sa 2 muškarca.Ne treba da se lažemo .
Pa, uplati tiket.. za početak....Мислим да су веће шансе да пет пута заредом добијем седмицу на лотоу него ово..
traže partnera za "igru". Mada većini kada bi rekla važi supe, hajde da se vidimo većina takvih se ne bi ni pojavila.E, a obično tako dok sam se dopisivala sa nekim, mada već neko vreme to ne radim jer sam se smorila, osim svih tih pitanja, počnu da nabrajaju šta bi još voleli da dožive. Da nli se tebi sviđa to jer ja to baš želim. I tako posle par takvih prepiski, shvatih da se izgleda od mene očekuje da uletim tamo gde još nisu bili. Bukv nisam bitna ja, već da oni to dožive što još nisu. Pa, mislim.... ajde briši![]()
Да се не плашим ја бих се појавио, да имам такву могућност.traže partnera za "igru". Mada većini kada bi rekla važi supe, hajde da se vidimo većina takvih se ne bi ni pojavila.