Da li sta ostvarili sve svoje perverzne i erotske snove?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
36.296
Da li sta ostvarili sve svoje perverzne i erotske snove ?
Nestorivc je rekao u jednoj naucnoj emisiji na Balkan Infu da covek treba da ostvari sve svoje perverzne i eratske snove, jer tada covek moze da postigne blazenstvo tj Nirvanu.
sex-dreams-decoded-1478302561.jpg

Nas drugi naucnik Miroljub Petrovic kaze da covek ne treba da ostvaruje svoje perverzne i erotske snove, jer prvo treba definisati sta je perverzija, a sta erotski san, da je to velika razlika. Jer pervezija je nesto lose, a erotiski san sa voljenom osobom nesto sto je pozitivno.
:think:
MV5BMjAzZGZiYjMtZjg4NC00MWIxLWE4ZWMtY2NjYTk4NmM4YTkzXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

s-l400.jpg

To je najčešće muško pitanje, šta želiš da ostvariš, imaš li neka maštanja, šta bi probala i to..
A mene ta pitanja iskreno smaraju. Isto kao i pitanja šta voliš u sexu, kao da je to neko pitanje repertoara

Ne volim da maštam i da imam snove. Ne volim da mene drugi koriste niti ja druge za ostvarenje "snova". Svaki odnos je za sebe i nikad ne znam gde će veza sa nekim da me odvede. Nekad se zajedno dođe do nečeg što liči na "raj na zemlji", a nekada ne. Jer planovi brzo padnu u vodu kad imaš pored sebe realnu osobu, koja čak i da ima iste želje nekada se ne da. A nekada se sasvim neočekivano desi ili neka perverzija ili vrsta sexa koja mi ranije nije bila primamljiva. Sa tom osobom bude dobro, sa bilo kojom drugom to isto ne bi valjalo.

E, a obično tako dok sam se dopisivala sa nekim, mada već neko vreme to ne radim jer sam se smorila, osim svih tih pitanja, počnu da nabrajaju šta bi još voleli da dožive. Da nli se tebi sviđa to jer ja to baš želim. I tako posle par takvih prepiski, shvatih da se izgleda od mene očekuje da uletim tamo gde još nisu bili. Bukv nisam bitna ja, već da oni to dožive što još nisu. Pa, mislim.... ajde briši :)

E, a obično tako dok sam se dopisivala sa nekim, mada već neko vreme to ne radim jer sam se smorila, osim svih tih pitanja, počnu da nabrajaju šta bi još voleli da dožive. Da nli se tebi sviđa to jer ja to baš želim. I tako posle par takvih prepiski, shvatih da se izgleda od mene očekuje da uletim tamo gde još nisu bili. Bukv nisam bitna ja, već da oni to dožive što još nisu. Pa, mislim.... ajde briši :)
ne preteruj, traze kompatibiln- seksualno, partnerke.

ne preteruj, traze kompatibiln- seksualno, partnerke.

mda, ali brate neko te nije ni video, ne znate još ni da li se dopadate jedno drugom, da li se smeškate i to, da li ste opušteni zajedno, a već žele da znaju da li voliš da te ližu, da gutaš, ovo, ono.. mislim, to je meni van pameti. Meni. Možda neko to voli. Deluje mi iskreno kao da žive u nekom svom svetu i traže partnerku koja će baš da im se uklopi u fantazije, ko ono u prodavnici tražiš pogodnu robu za ono što ti treba. Ja se barem tako osećam.

mda, ali brate neko te nije ni video, ne znate još ni da li se dopadate jedno drugom, da li se smeškate i to, da li ste opušteni zajedno, a već žele da znaju da li voliš da te ližu, da gutaš, ovo, ono.. mislim, to je meni van pameti. Meni. Možda neko to voli. Deluje mi iskreno kao da žive u nekom svom svetu i traže partnerku koja će baš da im se uklopi u fantazije, ko ono u prodavnici tražiš pogodnu robu za ono što ti treba. Ja se barem tako osećam.
Samo nisu u slifu. Sto se mene tice, ne bih imao nista protiv da imam nekakav skener i da znam o svakoj zeni odmah na startu kakva je u krevetu. Da ne gubim vreme- ju no vor aj min?

Samo nisu u slifu. Sto se mene tice, ne bih imao nista protiv da imam nekakav skener i da znam o svakoj zeni odmah na startu kakva je u krevetu. Da ne gubim vreme- ju no vor aj min?

pa baš i ne znam šta hoćeš da kažeš. Jer ne postoji osoba koja je ista u krevetu sa svakim, osim možda ako je plaćena da ima neki repertoar.

To kakva je u krevetu. Takva će biti kako se zapalite. Ne zavisi ni samo od tebe ni samo od nje, već od toga kako kliknete. Evo ja , da imam neke snimke koje nemam, ali garantujem da je sve bilo totalno drugačije sa svakom osobom. Bila sam od klade do izvanredne ljubavnice. Znači, kako s kim. A i jedan isti par nema uvek isti sex, nekad ovako nekad onako. Verujem da čak i one frigidne su to jer nisu imale odgovarajuće partnere. Neka dođe neko ko će da ih zapali pa će biti ono... kad ćemo se videti ponovo, i ponovo itd. Ili kada nam odnos ne valja, onda bude kako to sa tobom ne ide, sa onom osobom je baš bilo extra. E, pa jbg druškane, ja nisam ta i ti nisi taj za mene.

pa baš i ne znam šta hoćeš da kažeš. Jer ne postoji osoba koja je ista u krevetu sa svakim, osim možda ako je plaćena da ima neki repertoar.

To kakva je u krevetu. Takva će biti kako se zapalite. Ne zavisi ni samo od tebe ni samo od nje, već od toga kako kliknete. Evo ja , da imam neke snimke koje nemam, ali garantujem da je sve bilo totalno drugačije sa svakom osobom. Bila sam od klade do izvanredne ljubavnice. Znači, kako s kim. A i jedan isti par nema uvek isti sex, nekad ovako nekad onako. Verujem da čak i one frigidne su to jer nisu imale odgovarajuće partnere. Neka dođe neko ko će da ih zapali pa će biti ono... kad ćemo se videti ponovo, i ponovo itd. Ili kada nam odnos ne valja, onda bude kako to sa tobom ne ide, sa onom osobom je baš bilo extra. E, pa jbg druškane, ja nisam ta i ti nisi taj za mene.
Mnogo filozofiras, sejo...a nema potrebe...

Da ali vecino zene tako dozivljavaju seks. Kao iskustvo i sta se dogadja tokom je sam stvar limita. Muskarci ga drugacije dozivljajavju. Ne svi ne sve. Muskarac je dosta definisaniji u seksu. Zna sta voli, sta zeli i to i trazi. Ne dozivljava ga poput gomile kutija za praznik i onda onaj osecaj: sta ima ovde, sta ima onde. I to je uzbudjenje. On zna tacno sta zeli u toj kutiji. I ako nije to u toj kutiji, onda jbga. Razocaran je, nije zadovoljan. Mada ima i zena koje znaju konkretno sta zele u krevetu.

A zenama to onda deluje poput: sta sam ti ja ovde? ispunjivacica zelja? objekat? i td.

pa kada su ljudi već zajedno, onda svako u tom odnosu dodaje ono što želi i vidi da li druga osoba na to reaguje. možda reaguje pozitivno, možda za njega negativno. Ali bez probanja teško. Jer ako se i desi da isto volite načelno, u samom odnosu pri realizacije vidite da to baš i ne ide, to sam napisala već. Imala sam takvih par susreta gde smo se ranije ispričali ko šta voli i kao našli zajendički imenilac, i ni jednom se to teoretisanje nije "isplatilo". Kažem volim to, on to uradi ali to nije to. Sex između dvoje ima energiju ili nema. Najbolje je bilo kada ništa pre toga nismo pričali, samo se kao životinje ljudi namirišu.

pa kada su ljudi već zajedno, onda svako u tom odnosu dodaje ono što želi i vidi da li druga osoba na to reaguje. možda reaguje pozitivno, možda za njega negativno. Ali bez probanja teško. Jer ako se i desi da isto volite načelno, u samom odnosu pri realizacije vidite da to baš i ne ide, to sam napisala već. Imala sam takvih par susreta gde smo se ranije ispričali ko šta voli i kao našli zajendički imenilac, i ni jednom se to teoretisanje nije "isplatilo". Kažem volim to, on to uradi ali to nije to. Sex između dvoje ima energiju ili nema. Najbolje je bilo kada ništa pre toga nismo pričali, samo se kao životinje ljudi namirišu.
Daa s tim sto neko nece ni da bude zajedno ako na startu nema poudaranja nacelno u tome. U tome je stvar. Vidi, dzaba da ti i ja budemo zajedno, imamo enerdzi, ludujemo uz muziku, smejemo se, planiramo buducnost, ako na startu ja volim da mi zenska glumi barbiku u krevetu a tebi je to yuck. Nema sanse da se to desi zar ne? ili i ako se desi, desice se par puta jer ces misliti da ako mi to ucinis, prestacu da smaram. I onda ce to samo da bude seksualna frustracija i to se odrazi i na sve ostalo posle. I onda je to bilo ubljenje vremena. Frends ajd vazi ako ces tako.

Back