on to stalno radiDobro sad si prećerao sa blackpill-ovanjem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on to stalno radiDobro sad si prećerao sa blackpill-ovanjem.
Nisam nego ucini mi uslugu i kreci se malo medju svetom...i potrudi se da stvarno otkrijes koliki je fond reci i sta stvarno podazumevaju pod nekim recima, pojmovima...bices sokiran, garantovano..Dobro sad si prećerao sa blackpill-ovanjem.
Iako ga poštujem do neke mere, tu nije bio skroz u pravu, s obzirom kako se rat završio (nevezano za Jevreje). Rusi su postigli velike stvar, kao i Poljaci, ostali su gola ona stvar.Zesty ne zna da je Hitler doslovno smatrao da su sloveni nesposobni za državnost i državotvornost, te da ne treba da imaju pravo na države. A sve to nije sam izmislio neko akumulirao iz raznih ideologija i političkih struja iz prošlosti, počevši od britanskih torijevaca pa nadalje.
Smatram da se krećem dovoljno, a iz te tvoje rečenice kao da ne uočavam nešto što mi stoji ispred nosa čitavo vreme.Nisam nego ucini mi uslugu i kreci se malo medju svetom...i potrudi se da stvarno otkrijes koliki je fond reci i sta stvarno podazumevaju pod nekim recima, pojmovima...bices sokiran, garantovano..
Ruse nije uključivao u to; njihova državotvornost je po njemu imala germanski uticaj (vikinzi, Rurik, etc).Iako ga poštujem do neke mere, tu nije bio skroz u pravu, s obzirom kako se rat završio (nevezano za Jevreje). Rusi su postigli velike stvar, kao i Poljaci, ostali su gola ona stvar.
Горе горе горе горе нег’ што доле горе горе. Нека горе горе горе, нек не горе доле горе.
Горе (тамо негдје изнад) горе (јаче, страшније) горе (пламте) горе (шуме) нег’ што доле горе (пламте) горе (шуме). Нека горе (тамо изнад) горе (пламте) горе (шуме), нек не горе (пламте) доле горе (шуме).
Hmm, nisam još čitao "Moja Borba", mislim da je mržnja prema Slovenima malo prećerana u pop kulturi.Ruse nije uključivao u to; njihova državotvornost je po njemu imala germanski uticaj (vikinzi, Rurik, etc).
Ruse nije ništa specijalno prezirao, samo judeoboljševizam.
pa otprilike, zeznu nas prividi , ljudi ne pitaju sta ima koje znacenje, nego nagadjaju , i to je masovno , to ti je pocelo pre 20 godina , godinu vise manje, zasto ne znam, ali odjednom su svi stali , i svi postali pametni a da ne znaju nista...Smatram da se krećem dovoljno, a iz te tvoje rečenice kao da ne uočavam nešto što mi stoji ispred nosa čitavo vreme.
Hitler je mogao i da nam oduzme teritoriju, ali pravo na državnost malo morgen.Zesty ne zna da je Hitler doslovno smatrao da su sloveni nesposobni za državnost i državotvornost, te da ne treba da imaju pravo na države. A sve to nije sam izmislio neko akumulirao iz raznih ideologija i političkih struja iz prošlosti, počevši od britanskih torijevaca pa nadalje.
Tema kakvu sam je započeo je više bila kao "hrana za misli" ili "food for thought". Nikakvo teranje i silu nisam imao na umu, mada vidim da je to sve već raspravljano na forumu dosta dugo. Samo smešno je, jer za badava izgleda da je raspravljano, i van foruma, kad maha nije uzelo.pa otprilike, zeznu nas prividi , ljudi ne pitaju sta ima koje znacenje, nego nagadjaju , i to je masovno , to ti je pocelo pre 20 godina , godinu vise manje, zasto ne znam, ali odjednom su svi stali , i svi postali pametni a da ne znaju nista...
i od tada naravno do sada krivljenje se nagomilava...ali , ako ti je potrebno teranje da bi ti to uzeo kao ozbiljnu mogucnost, to je dovoljno za alarm...
Tuđice su nam inače baš ono najveći problem i eliminisanje njih i pročišćavanje jezika će nam rešiti sve muke.Rasa nije nešto na čemu se može raditi niti se politički Srbi mogu nekako posvetliti i postati belci.
ali vidiš po ovoj temi, retko ko ima nešto protiv što im jezik izgleda kao da ih je heftao ko je stigao. Taman posla da umesto turcizma kašika mora da koristi slovensku reč ložica, napor je to brate. To je sve nebitno, bitno je da očekuju da im političari, zapad, {{ubaci bilo koga}} donesu neki boljitak i prosperitet, dok oni ništa ne treba da rade, naročito ne na sebi.
Nema 1% volje za nekom organskom promenom, zato će večno i ostati ciganija.
Jeste preterana, a naročito je preterana po liniji po kojoj idu franklinovski anglosi; boja kose, očiju itd., ali suštinski jeste smatrao da su Untermenschen.Hmm, nisam još čitao "Moja Borba", mislim da je mržnja prema Slovenima malo prećerana u pop kulturi.
Pogledajte prilog 1752696
Also, read doesn't rhyme with read, nor does lead rhyme with lead.
English can really be weird. It can be understood through tough thorough thought, though.
Sve je problem. I tuđice, i ciganluk, i kulturološka korupcija i nepotizam, lopovluk, hajdučizam, potkradanje države na svakom koraku i tako u nedogled.Tuđice su nam inače baš ono najveći problem i eliminisanje njih i pročišćavanje jezika će nam rešiti sve muke.
A što ne kažeš odmah da ti se ne sviđa 'računar' jer ne voliš račundžijebiti binaran, imati binaran mindset je sada postalo lose, pa meni neko rece da sam binaran, sa namerom da me uvredi da sam ogranicen
ne valja racunar jer pezorativno racundzija je uvreda, a kada se kaze da ima kompjuterski mozak, to bas zvuci, i za mene binaran isto nije uvreda,. crno-belo, svetlost-tama, dobro-zlo, nula-jedinica, sta je problem? a da racunam NECU, nasetujem sve racune automatski, i posle vise ne razmisljam
meni sto-sta smeta od lukavih latina, ali rec computare volim, a racunar ne volim, zbog racundzija, samo gledaju pareparepare, i lako se kvare, strana rec - korumpiraju
ili pojam religija, ni njega ne mozemo da prevodimo, vec moramo da znamo preciznu latinsku definiciju, a latine ne moramo da volimo kao ni engleze stoi ne volimo, pa opet ne mozemo da mrzimo engleski jezik, ako je vec danas svetski jezik
Rangiranje mora da postoji, a tuđice su barem za sada baš nisko na rang listi težine i važnosti problema. Valja prvo s daleko većima izaći na kraj, da ne kažem s ruut koozom.Sve je problem. I tuđice, i ciganluk, i kulturološka korupcija i nepotizam, lopovluk, hajdučizam, potkradanje države na svakom koraku i tako u nedogled.
Koliko god da misliš da je problem samo u politicarima, root cause je u tzv običnom narodu. Oni su takve političare i iznjedrili.
Noooo don`t go! Nećemo više derail-ovati, slučajno se desilo tako. Obimna je srpska kriza...Razgovor je otišao u presahle vode naklapanja o njekim zasebnim riječima i o staroj političkoj povijesti- ne jezika- što nije povezano s predmetom.
Stoga, ne ulazeći u velike širine, ostavit ću konačni upis i- addio.
Upravo kako razmišljam čitajući komentare ljudi sa tog videa. Zašto za Srbe mora Telling biti zanimljiviji i smešniji od Radoja Domanovića ili Milovana Glišića? Ja mogu sa strane gledišta jednog Engleza razumeti veštinu Allen Telling-a, ali kao Srbin praviti se pomodarski čovek i glumiti elitu jer vidi kako je ovaj Englez smešan, samo provincija ne može u te vode. Domanović i Glišić su savršeno koristili srpski jezik da pišu o našim domaćim stvarima i za naše dobro.
Pa to bi bilo mnogo lepo, kad bi izmišljanje novih reči za već poznate pojmove značilo nekakav napredak na tom polju.Nije. Možda bi bilo korisno pre stotinu godina, ukoliko bih se našao tamo i nemam sa sobom rečnik pa da vidim kako se naziva i šta da tražim, danas je trivijalno.
Ono što bih više cenio je da vidim njihov naziv, jer bih u startu imao utisak da imaju nešto svoje, pronalaske, ozbiljan rad na polju farmakologije/medicine, a ne da im je sve to doneo stranac sa sve nazivom koji su usvojili.
Зиркнух тек да се освједочим какав си на овој врућини... Добро је, лупеташ као и иначе.Stoga, ne ulazeći u velike širine, ostavit ću konačni upis i- addio.
Većina sudionika rasprave ga ne će ni pročitati, dio koji ga i pročita ne će se složiti i zanemarit će ga.... prema tomu, ovo je za lurkere/zirkatelje.
Овако се не би налупетала ни она чимпанза што је ономад ушла у тенак.Prvo- status s.i h. jezika. To su komunikacijski i temeljnogramatički zajednički, skoro jedan jezik, a kulturnopovijesno-identitetski dva, i to na svim jezikoslovnim razinama. Valja dodati da lingvistika nema ambiciju da odredi je li neki idiom jedan ili više jezika i to joj nije ni svrha, a da i može, govornici toga/tih jezika mogu se na to obazirati ili ne. Ništa se nikom ne može propisati.
Ludilo srpske elite da su svi ostali jezici imajući u jezgri novoštokavski jezični sustav varijeteti srpskoga nitko u svijetu ne prihvaća i to nije tema za raspravu. Oni koji to promiču u očima su svijeta umobolnici.
Zato kad vidiš da Srbi koriste iskrivljeni germanizam, sve ti je jasno. Ćaci nacija and it's been that way since time immemorial.Pa to bi bilo mnogo lepo, kad bi izmišljanje novih reči za već poznate pojmove značilo nekakav napredak na tom polju.
Ali obojica znamo da to nije istina.
a sta se to desilo 30-ih 19. veka?S. i h. dolaze u kontakt u 19. st., oko 1830ih, dok prije toga nije bilo
po tvojoj logici imali smo dva jezika, i onda ga skoro spojismo u 1, aliTo su komunikacijski i temeljnogramatički zajednički, skoro jedan jezik
znam 1000ljetnji vam nije dao da se spojimo do kraja, kulturnopovijesno-identitetski dva,