Da li Srpska rukometna reprezentacija treba da napusti NDH ?

Da li Srpski rukometasi treba da napuste NDH ?

• Da, ipak Hrvatska drzava i drustvo indirektno podrzavaju ovakvo ponasanje

• Ne, turnir treba zavrsiti dostojanstveno, Ustaska "dobrodoslica" ne cudi i bila je ocekivana

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
само да вам кажем да се образа не требате плашити кад дођете у србију јер оно што ће вам се десити они нису у стању ни да замисле а не да ураде.шака тинејџера и по који маторац.а пошто је све почело од паљења хрватске заставе у поречу онда се извињавам !

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/politika/glas-javnosti-26-01-2009/ilic-vratite-se-kuci

"Skidanje naše zastave sa Trga u Zadru, paljenje zastava u Zagrebu, lažne dojave o podmetnutoj bombi u hotelu, u cik zore, koja je stigla iz jedne lokalne redakcije (!?), kamenovanje automobila, konstantno skandiranje „Ubij Srbina!“ - jednostavno nemogući uslovi za sportsko nadmetanje u „lijepoj njihovoj“. Pitanje je sad: dokle trpeti poniženja, maltretiranja, pretnje...
Ima li to više ikakve veze sa jednim rukometnim takmičenjem? Naravno da nema..."

Treba da ode otresita grupa i da im pravi sranja da im se ono lepe njihove sto se kaze

+ sto kad bude neko tako lepo internacionalno takmichenje u nashoj zemlji
treba da se pokazemo kakvim nas ceo svet ionako konta

treba im se isto nahebati lepe njihove u nasoj zemlji

sto se tice rukometasa treba da ih obuzme nasa najjaca crta karaktera INAT i da ih sve na terenu demoliraju

zao mi je za ovaj nacionalno obojen komentar ali sam sam se smorio koliko su svi kool a mi kao ludi kad vidi ti sta se radi..

Poslednja izmena:
Oduševljeni Srbi: Ovo je najbolje SP u povijesti, a Hrvatska je sigurno prvak!

IAKO su izgubili utakmicu za sedmo mjesto, srpski reprezentativci nisu skrivali zadovoljstvo postignutim rezultatom na Svjetskom rukometnom prvenstvu. Kažu da je ovo trenutačno njihov maksimum, a da im budućnost sigurno nosi samo svjetlije dane. Osim dobrim plasmanom, oduševljeni su Hrvatskom i organizacijom Svjetske smotre i poručuju da je ovo bilo daleko najbolje Svjetsko prvenstvo u povijesti.
z:dm:z:dm:z:dm:

Treba da ode otresita grupa i da im pravi sranja da im se ono lepe njihove sto se kaze

+ sto kad bude neko tako lepo internacionalno takmichenje u nashoj zemlji
treba da se pokazemo kakvim nas ceo svet ionako konta

treba im se isto nahebati lepe njihove u nasoj zemlji

sto se tice rukometasa treba da ih obuzme nasa najjaca crta karaktera INAT i da ih sve na terenu demoliraju

zao mi je za ovaj nacionalno obojen komentar ali sam sam se smorio koliko su svi kool a mi kao ludi kad vidi ti sta se radi..

Evo ja 3 godine unaprijed predvišđam da će se za vrijeme EP u Srbiji dešavati kudikamo veća sranja i predviđam da će za to biti krivi Hrvati jer su Srbi cool super domaćini, a mi smo ti koji pravimo pizdarije i podmećemo nevinim Srbima i fuj sram nas bilo što smo ljubomorni jer smo mi bili loši domaćini, a ne ko Srbi koji sve imaju pod kontrolom.
z:plez:z:plez: :sanke:

Oduševljeni Srbi: Ovo je najbolje SP u povijesti, a Hrvatska je sigurno prvak!

IAKO su izgubili utakmicu za sedmo mjesto, srpski reprezentativci nisu skrivali zadovoljstvo postignutim rezultatom na Svjetskom rukometnom prvenstvu. Kažu da je ovo trenutačno njihov maksimum, a da im budućnost sigurno nosi samo svjetlije dane. Osim dobrim plasmanom, oduševljeni su Hrvatskom i organizacijom Svjetske smotre i poručuju da je ovo bilo daleko najbolje Svjetsko prvenstvo u povijesti.
z:dm:z:dm:z:dm:
Koji je Gebelsov potomak ovo napisao?:pop3:

TREBAMO SVI OTICI TAMO I NA UTAKMICI DA SKANDIRAMO SRBIJA <KOSOVO JE SRBIJA>SVETA SRPSKA KRAJNA VELIKA SRBIJA ili da ih lepo tuzimo za genocid i sirenje verske i nacionalne mrznje da upravu oteramo u Hag Mesica optuzimo za organizatora i da republika srbska krajna proglasi odcepljenje zbog verske i nacionalne mrznje mi posaljemo vosku i zavrsimo prici pa da i mi malo ispadnemo zrtve .A da profitiramo.

http://www.glas-javnosti.rs/clanak/politika/glas-javnosti-26-01-2009/ilic-vratite-se-kuci

"Skidanje naše zastave sa Trga u Zadru, paljenje zastava u Zagrebu, lažne dojave o podmetnutoj bombi u hotelu, u cik zore, koja je stigla iz jedne lokalne redakcije (!?), kamenovanje automobila, konstantno skandiranje „Ubij Srbina!“ - jednostavno nemogući uslovi za sportsko nadmetanje u „lijepoj njihovoj“. Pitanje je sad: dokle trpeti poniženja, maltretiranja, pretnje...
Ima li to više ikakve veze sa jednim rukometnim takmičenjem? Naravno da nema..."

Da bezimo iz endehazije u pashaluk!? Kakve li samo ironije!!z:dm3:

Back