Niste dugo ratovali. Treba vam novi rat 

Promatrano u sirem kontekstu, sav ovaj cirkus, #jarinjsko/brnjacki je reziran u Moskvi i Vasingtonu. Znaci prevlast uticaja na z. Balkanu. Dati su uputi Vucicu i Kurtiju dokle sme da se ide. Posle nove godine slede intenzivni pregovori o onom planu Dojce-Francuskim. Posle toga niko se nece vise bakcati nedodjijama # jarinjem/brnjakom .
Niste dugo ratovali. Treba vam novi rat![]()
Želim ti za Novu Godinu da gledaš kako se tvojoj deci (ako ih imaš) i unucima (ako ih budeš imao) dešava sve ono što želiš da se dešava Srbima...![]()
Da uz najbolji humor počne nova 2023! 🍷
Ma gdje će....gotovo je sa ratovima na ovim prostorima...sve je podijeljeno.Niste dugo ratovali. Treba vam novi rat![]()
Znači Vucko opet pobjedio.
Podsjeća na srpsku glazbu.Која од ове три је џеги? 😆
Podsecam me na modernu pevacicu, majkemiAlbanci su digli borbenu gotovost, Srbija na to odgovorila dizanjem borbene gotovosti Vojske u MUP-a
''Shodno naređenju predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića podignuta je borbena gotovost pripadnika MUP Srbije, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Bratislav Gašić.''
"Predsednik Srbije kao vrhovni komandant je večeras naredio da Vojska Srbije od noćas bude u najvišem stepenu borbene gotovosti odnosno pripravnosti do nivoa upotrebe oružane sile, odnosno oružanog potencijala Vojske Srbije", rekao je ministar odbrane Miloš Vučević.
Ko ce da ratuje? Tatini sinovi?
ma igrokaz za domaću publiku ili usta moja falite me.S vana niko nije trepnuoVrhovni podize borbenu gotovost na 1 stepen 😀 A zaboravio na sta se obavezao https://ocdn.eu/pulscms-transforms/...M3OWUyN2Q4YmUwMzRmOTg5YTcuanBlZ5GTAs0CgACBAAU
Prvo ih natera da se integrisu u institucije, pa posle ih natera da izadju. Posle ih drzi u svoje voljnoj opsadi utera im strah u koske, posle podvije rep i proglasi pobedu 😀ma igrokaz za domaću publiku ili usta moja falite me.S vana niko nije
Polupo bi Vucic siptare ocas posla nece beogradjanima da kvari docek Nove Godine.![]()