Da li smo svi zavisnici?

• Začetnik teme Začetnik teme LazaB
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li smo svi zavisnici ?

• Jesmo

glasova: 16 76,2%
  • Nismo

glasova: 4 19,0%
  • Nisam siguran/na

glasova: 1 4,8%

• Ukupno glasova
    21
pa ne mozes bez telefona ali ne zelis da priznas.. zanimacija moze biti i drugacija ali ti biras telefon.

gledam na sastanku. cim je kratka pauza pola njih se hvata za telefone i vrte uglavnom drustvene mreze da vide sta ima novo.
Nije u pitanju telefon kao telefon, evo, neka bude knjiga. Pisala sam o tome da nije sve zavisnost, nego i veća zainteresovanost u odnosu na nešto drugo.

kako da zakem u jednu ruku da u a u drugu drugu ne ruku
ojha!
popijo sam sam o dve rakijice male😍
ja mislim da su oni mene nudili da se drogiram a ja tada bjese zaljubljen u profesoricu hemije
bila mene ona zvala kod nje pa smo slusale stare ploce i svasta nesto
a onda je ona otisla ca u penziju tj verovatno je sade u penzije al bila zgodnaaaaaaa

Da li je u pitanju telefon , heroin ili nesto izmedju , da li smo svi zavisnici ?
Ja bih glasao da jesmo , jer svi oko mene imaju neki porok , makar to bio moj brat koji ne pipa supstance ali ne ispusta telefon.
Jesmo, nego šta smo. Ja baš čitam od Žan Luj Sijani- ja "Sokrat", i u uvodnom delu piše "U doba masovne zavisnosti..."
Od ovog i onog.

Knjigu sam kupio da se skinem sa interneta. Ili bar da smanjim.

da li postoji zavisnost od zavisnosti?

Da.

Је л ти то хоћеш и оно мало људи што чита и пише на Крстарици да престане то да ради :mrgreen:

Nisam Tab, ali čini mi se da razmišljamo slično kada su net i čitanje u pitanju.

Na Krstarici sam i stignem i da pišem, čitam, odgovaram na teme, ali istovremeno pravim pauzu i čitam.

Ne mogu da zamislim dan bez knjige. Istovremeno, mogu danima da ne pišem na mreži X, samo da čitam tvitove..to radim pre čitanja i spavanja. :)

Back