Da li se svercujete u javnom prevozu ?

• Začetnik teme Začetnik teme Alysa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U nekim autobusima je sasvim prijatno hladno a u nekim jara...Inače mama mi kaže da je pre neki dan videla kako 12 kontrolora ulazi kod Sava centra mislim, ludnica...

Primećivao sam to kada čoporativno uleću u autobuse i gledaju da što pre završe turu. Generalno na okretnicama linija, ali isto tako i na bitnijim intersekcijama u gradu. Valjda kasnije se podele.

Ovo je neko moje iskustvo

Ustanička početna, Vukov spomenik, Dorćol-Kališ, Slavija, Karađorđev park, Bul. Revolucije do Cvetkove pijace, 17,46,55 kod Franša gotovo uvek, 95 ponekad, češće su kod Z. Venca čoporativno, to im je jedna od glavnih ''centrala'' kod Brankovog pa još niže do SC-a. U 7icu vole da uđu kod Beograđanke i onda traže ili dole do Ž. stanice ili gore do Sv. Marka.

Za Zemun nisam siguran, nisam skoro išao. Generalno izbegavaju lokacije koje idu van Zone I, ali se svakako nađu i u Zona II ponekad. Verovatno uleću u 16icu ili 73ojku.

Ono što sa sigurnošću znam jeste da kada se upadne u 50icu i stane se što dalje od vrata, krene ka Trošarini bilo sa Banjice ili iz pravca Ustaničke, nema teorije da priđu. Odrade samo ono što je blizu vrata :hahaha:

50ica je Zona Sumraka.

juče sam se švercovala u 95ici.
zašto? pa eto...kad sam prislonila kartu na validator, reče ''nemate dovljno kredita''...a taman uđoh konačno u bus u kome radi klima...ma zabole me za kredit, sedoh i prođoh bez problema :lol:

3a5.jpg

Ladno ima kioska na kojima ne može da se proveri koliko ima kredita ako ne uplatiš dopunu:neutral:

Zna li neko ko su kontrolori? Koju firmu zastupaju? U čije ime kontrolišu karte?
Da li rade za komunalnu policiju? Neplaćanje nije komunalni nego finansijski prekršaj.
Da li rade za grad? Tada se moraju tako predstaviti.
Da li rade za turski Kentkart İletişim Bilgileri? Moraju imati akreditaciju.
Da li rade za privatnu firmu mlađanog Veljka?
Ko su ti ljudi?

Za GSP sigurno ne rade jer se GSP isključivo bavi prevozom.

Zna li neko ko su kontrolori? Koju firmu zastupaju? U čije ime kontrolišu karte?
Da li rade za komunalnu policiju? Neplaćanje nije komunalni nego finansijski prekršaj.
Da li rade za grad? Tada se moraju tako predstaviti.
Da li rade za turski Kentkart İletişim Bilgileri? Moraju imati akreditaciju.
Da li rade za privatnu firmu mlađanog Veljka?
Ko su ti ljudi?

Za GSP sigurno ne rade jer se GSP isključivo bavi prevozom.
Svi rade za vucica zato je i bezakonje

Back