- Poruka
- 240.466
Nekad davno sam se svercovao, ali vec dugo ne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je istina da su u GSP sada paprene vrućine jer je uključeno grejanje kako ne bi pregoreli neki delovi motora?! Načuo sam neke glasine, ali nisam se skoro vozio pa me zanima.
U nekim autobusima je sasvim prijatno hladno a u nekim jara...Inače mama mi kaže da je pre neki dan videla kako 12 kontrolora ulazi kod Sava centra mislim, ludnica...

uzas kako me nervira sto kontrole nema ni od korova...volim kad pokazem kartu i uredno sam platila...
uzgred, primetih da sem mene niko ziv ne kuca kartu u prevozu...a ja se 12god svercovala samo tako, sad kad me mrzi (ostarih) i kucam kartu, kontrole nigde...

primetila sam da kad se nekom to cuje, ceo bus se okrene da vidi ko to nema kreditakad sam prislonila kartu na validator, reče ''nemate dovljno kredita''...

primetila sam da kad se nekom to cuje, ceo bus se okrene da vidi ko to nema kredita
jesu li te gledali?

juče sam se švercovala u 95ici.
zašto? pa eto...kad sam prislonila kartu na validator, reče ''nemate dovljno kredita''...a taman uđoh konačno u bus u kome radi klima...ma zabole me za kredit, sedoh i prođoh bez problema![]()

samo jos fali da mu se neko i obrati u fazonu ... "kako nema?"...kad sam prislonila kartu na validator, reče ''nemate dovljno kredita''..

primetila sam da kad se nekom to cuje, ceo bus se okrene da vidi ko to nema kredita
jesu li te gledali?

a i za to me baš zabole takođesamo jos fali da mu se neko i obrati u fazonu ... "kako nema?"![]()

nisam mislio od publike, nego od onog ko overava kartu
da se taj lik koji overava kartu obrati automatu "kako nema"![]()
jesu li te gledali?

Uzgred, kako li u Kini,sa kojom smo jako bliski, funkcioniše KONTROLA...

Svi rade za vucica zato je i bezakonjeZna li neko ko su kontrolori? Koju firmu zastupaju? U čije ime kontrolišu karte?
Da li rade za komunalnu policiju? Neplaćanje nije komunalni nego finansijski prekršaj.
Da li rade za grad? Tada se moraju tako predstaviti.
Da li rade za turski Kentkart İletişim Bilgileri? Moraju imati akreditaciju.
Da li rade za privatnu firmu mlađanog Veljka?
Ko su ti ljudi?
Za GSP sigurno ne rade jer se GSP isključivo bavi prevozom.