goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Za dva dana poništio karticu 2 puta i nijednom ih nije bilo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas si baksuz, sledeci put probaj bez ponistavanja, da vidimo imas li srece.Za dva dana poništio karticu 2 puta i nijednom ih nije bilo.
bas si baksuz, sledeci put probaj bez ponistavanja, da vidimo imas li srece.

Nema vise placanja bus plusa i validiranja karte... dok C.Zvezda nije prvak drzave !
pa vi sns-ovci i partijaska mafijo drzavna (sto ste nasim parama / 2 mil evra / namestili stoci titulu i platili evro licencu),
. . .
cela tema je
iljadu i nešto odgovora na pitanje dal se švercujete

Zbog mene ne salju ridžu..ja se ne vozim javnim gradskim prevozom..![]()
što bre lažeš vido sam te u troli

Jel to ono crveno sto tandrce i ima one dve sipke gore....![]()

ja sam stidna dama![]()
Da li je istina da su u GSP sada paprene vrućine jer je uključeno grejanje kako ne bi pregoreli neki delovi motora?! Načuo sam neke glasine, ali nisam se skoro vozio pa me zanima.
istina je
meni se juče zalepila cipela za pod..
Moguće da je to slučaj sa nekim autobusima. Ali izgleda da ove glasine koje sam čuo su potvrđene. Kaže sledeće :
"- Svakog dana se raspravljam sa ljudima oko grejanja, ne mogu da im objasnim da grejanje ne mogu da isključim, to rade majstori. Sve kolege imaju isti problem. Niko nije lud da se "kuva" i da sa ubrusom oko vrata vozi celu smenu - priča jedan od vozača na liniji 95, sa peškirom oko vrata.
Na starim vozilima grejanje ni leti neće biti isključeno. Motor dok radi dostiže određenu temperaturu, a uključen sistem za grejanje izbacuje topao vazduh, što sprečava prokuvavanje. To znači, kada bi grejanje bilo ugašeno, mnoga vozila bi ostala u kvaru posle 100 metara. Tako je autobus koji greje i kad su visoke temperature sigurno i neispravan!"
LINK, Blic