Da li se svercujete u javnom prevozu ?

• Začetnik teme Začetnik teme Alysa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:lol:..dok sam radila imala običaj da se švercam:rumenko:čisto iz zabave...onda bile stare karte što se kucaju, npr. kupim dve i jednu otkucam u ponedeljak, ostalim danima niks pa kad dodje petak otkucam i drugu i kazem aj dosta ti cela nedelja ne budi alava:lol:zanimljivo mi to bilo a imala srece sa kontrolom...valjda mladja bila a onda mozak bolje radi:zcepanje:

Putnici će poželet pantljičara al pantljičara nigde biti neće...
slikaGsp-stara-karta-pantljicara-56326281v800h600.jpg

Kao neko ko je odrastao na BG kaldrmi, školovan i urbano edukovan sa bolom u srcu izjavljujem da je sramota
da me seljoberi proveravaju jer su se do juče vozili bez karte
i što uspešniji seljoberi pljčkaju GSB bez ulaganja u isti

a ni jedni ni drugi ne znaju kako su karte izgledale tokom vremena a kako bi pa znali kad ih nisu ni kupovali?

SRAMNO JE šta je objavljeno u "besplatnom" gradskom časopisu (pranje para) "24 sata"
da je povučeno 100 autobusa JER GRADJANI NISU PLATILI MARKICU?
i da će obavezo u septembru biti povučeno još 100
ali nije napisano dal ćemo platiti markicu ili ne?

Sećam se papirna markica kupiš jednom voziš se 30 dana na miru
a sad moderna tehnolgija dozvoljava zloupotrebe pa ko će drugi nego promoteri te tehnologije
sad kad kupiš mesečnu markicu ako je ne čekiraš ima da ti je blokiraju za dodtanih 400 dinara
TO JE BANDITIZAM!

Seljačka najezda u Beograd nas je naučila da mi sa karticama nećemo sesti jer gubimo vreme na aparatu dok nas seljaci preskaču žive da bi seli
a ustanu samo kad naidje njihov zemljak

REALNO

Nezadovoljan narod busom, ja se jedan dan vozio u 84, mislim da je bio zadnji dan beerfesta ili tako nešto, kiša udarila, utrčim u bus a kad ono, i kiša zamnom u bus ****** ne da je malo šupalj nego ono...direktan prijenos kako vani tako u busu haha, nisam cvikao pa se nemam šta žalit

Back