Da li se svercujete u javnom prevozu ?

• Začetnik teme Začetnik teme Alysa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Петак вече, линија 16 на Новом Београду улази контрола. Међутим, како сада нису обавезни да носе прслуке, није било принудног искакања из аутобуса, јер нико није знао ко улази. Ваде људи легитимације, кад оно...сви нагрнули на апарате који су имали карте, а ове које су наватали без, слали код возача да их купе...од нас четрдесетак у бусу, половина је стајала у реду код возача да купи карту... :hahaha: хаос у бусу :D

никоме нису писали казну, само су им рекли да купе карту код возача...лепо од контролора...:)

Петак вече, линија 16 на Новом Београду улази контрола. Међутим, како сада нису обавезни да носе прслуке, није било принудног искакања из аутобуса, јер нико није знао ко улази. Ваде људи легитимације, кад оно...сви нагрнули на апарате који су имали карте, а ове које су наватали без, слали код возача да их купе...од нас четрдесетак у бусу, половина је стајала у реду код возача да купи карту... :hahaha: хаос у бусу :D

никоме нису писали казну, само су им рекли да купе карту код возача...лепо од контролора...:)

I ja sam u tramvaju videla kontrolu bez prsluka, a posle sa prslucima.:confused:
Sta, morali da ih nose 2, 3 meseca, a sad ne moraju? :confused:

neverovatno,a mislila sam da niko iz gsp-a ne cita ovu nasu temu...kad tamo,a ono medjutim.
iz munzea do kuce,videla sam barem 5 pari fluorescentnih 3-parova konduktera....mislim da je ovo zbog mene,ovakav presing..
i,upade jedna garnitura,ali se vaša greba na neki volšeban način snašla i imala uredno otkucanu kartu (a nije njena)

prema tome...da li sam se švercovala...jok,ti si!

Мада најчешће користим БГ воз, волим да се прошверцујем мало у неком лепом бусу...чисто да се промувам међу људе, чујем неки трач, на стајалишту прислушкујем риџе, а после их "оговарам" :)

Back