Postavila sam temu vezanu za to na "Politici"...Zove se "da li neko namerno ne razmislja"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim ih večeras po onom kijametu idu njih 3...Nije to lak poso,grebićka...neverovatno,a mislila sam da niko iz gsp-a ne cita ovu nasu temu...kad tamo,a ono medjutim.
iz munzea do kuce,videla sam barem 5 pari fluorescentnih 3-parova konduktera....mislim da je ovo zbog mene,ovakav presing..
i,upade jedna garnitura,ali se vaša greba na neki volšeban način snašla i imala uredno otkucanu kartu (a nije njena)
prema tome...da li sam se švercovala...jok,ti si!
znam da im ni malo nije lako.rade i oni veseli za procenat od uspesno naplacenih kazni..a ima ih koji su i u stalnom radnom odnosu,ali retki.Vidim ih večeras po onom kijametu idu njih 3...Nije to lak poso,grebićka...

Greba magistar-doktor-profesor od prevoza 
Prerastao sam te gluposti....

znam da im ni malo nije lako.rade i oni veseli za procenat od uspesno naplacenih kazni..a ima ih koji su i u stalnom radnom odnosu,ali retki.
gde lako...ja to nikad ne bih mogla raditi.
a za pohvalu su,jako su ljubazni...dobar dan,molim lepo,hvala lepo i tako...

Шверцовање није у вези са годинама![]()
tako je.pocinje se iz nuzde...Шверцовање није у вези са годинама![]()
ja uso na jedna vrata vidim vec neku zenu navatali..izao i iza njih udjem na druga..drzim kartu u dzepu cisto ako dodju do mene dotkucam
),sada dozivljavam renesansu
Kad sam bila mladja nisam se svercovala (zivela u gradu gde nema gsp-a),sada dozivljavam renesansu
Za svercovanje koristim vrlo jednostavne metode,jer,lepota je u jednostavnosti
Kada sam bio mladji....skoro nikada nisam platio kartu....a mogao sam...
I dok sam bio u skoli....i na studijama...pa ikada sam se zaposlio moje povlastice je koristio jedan moj dobar ali siromasan prijatelj....a ja sam se snalazio....
Da bih izbegao placanje .....i hvatanje....koristio sam malo mastovitije metode....za obmanu....koje su bile .....vrlo vrlo uspesne.....
Na primer...bedzevi...koji pdsecaju na policijske i vojne oznake i legitimacije....pa sam jednom na pijaci kupio legitimaciju kanadske obalske straze....ista kao kod naseg SUP-a...nosio sam jakne i kosulje sa obelezjima....nase avijacije...PVO....ili mormarice....vrlo kvalitetne kosulje koje nose " oficiri " raznih rodova vojske....pa i milicije....
Nikada nisam imao problema ....u prevozu su me respektovali ....a kada sam vozio kola...saobracajna milicija me je obavezno propustala...cak su me i pozdravljali....i vojnici i panduri.....naravno morate da znate kako da im odpozdravite....i kako da ih gledate....( mada sam nekada hteo da crknem od smeha ).....
Desavalo mi se da me sretnu u " civilu " na ulici i da me pozdrave....
Sada se vozim taksijem.....a kola....kad dodjem na red....

auuu matori, pa ti si magistrirao shvercovanje i hvatanje krivina![]()
E juce su usli u tramvaj bez zelenih prslukaja uso na jedna vrata vidim vec neku zenu navatali..izao i iza njih udjem na druga..drzim kartu u dzepu cisto ako dodju do mene dotkucam

Ja sam jednom, dok sam se vozio na faks, čuo kako neki tip bez prsluka viče "Ajmo karte na pregled". I sad neki ljudi vade karte, pripremaju legitimacije, ali se ispostavilo da je u pitanju neki za'ebant koji uopšte nije kontrolor... Jedan čovek izvadio neku legitimaciju i drži je na krilu, kao čeka da kontrolor dođe do njega. Mislim da ju je držao dobrih desetak minuta dok nije ukapirao da onaj tip nije kontrolor.![]()
Ja sam jednom, dok sam se vozio na faks, čuo kako neki tip bez prsluka viče "Ajmo karte na pregled". I sad neki ljudi vade karte, pripremaju legitimacije, ali se ispostavilo da je u pitanju neki za'ebant koji uopšte nije kontrolor... Jedan čovek izvadio neku legitimaciju i drži je na krilu, kao čeka da kontrolor dođe do njega. Mislim da ju je držao dobrih desetak minuta dok nije ukapirao da onaj tip nije kontrolor.![]()
e brate aj se organizujemo nabacimo floroscentne prsluke i naplacujemo kove..ebi ga ne ide staz al para ko pleve

nazalost 
)))kako se ponasaju?Понекад ми дође да никад више не купим карту за превоз. Кад видим како се понашају неки контролори, онда ми дође да подржим све који не купују карту![]()
Apelujemo na sve ljude dobre volje da ostavljaju ponistene karte u prevozu![]()