причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
1. Било би занимљиво знати основу компетентности за оцену стања машине. "Катастрофално" није оцена стања већ лупетање уз коришћење бомбастичних епитета ради појачавања ефекта. 2. Погледати под 1. + возила су предвиђена за одређени број путника. То што је народ навикао да у тракторску приколицу може да стане пола села, није проблем гсп-а 3. Писац овог коментара је дркаџија...потпис: возачи. 4. Чистоћа возила је огледало културе путника а не гсп-а 5. Када народ буде научио да је жута трака забрањена за путничка возила и када науче да се понашају у саобраћају по закону, ред ће бити много бољи. 6. Видети под 1. - ствар компетентности 7. Свакоме је његов проблем највећи. Ако се појача линија 37 онда ће се бунити са линије 52...
Биће интересантно ако се неко сети да пусти у јавни превоз контролора уз пратњу инспектора муп-а у цивилу...баш бих волео да видим како би сте онда паметовали о томе да ли треба или не треба да купите карту и где сте ушли и докле идете.
По џепу, као за саобраћај. Па и казнене поене, 18 негативних, испрате те до излаза из Београда и довиђења...
da sam ja napisala drkadžija, dobila bih opomenu...ovako, mrzitelj ljudi i ljubitelj belih medveda očigledno radi za gsp....zatim, da gsp radi svoj posao kako treba, ne bi autobusi bili ovako očajni i prljavi... jer u gsp-u ne rade marsovci, nego pripadnici ovog istog sela koje tako pomno kritikuješ.
baš me zanima da li ličiš na onog iz ''ko to tamo peva?'' a igra ga bata stojković