sin Juga
Veoma poznat
- Poruka
- 10.053
Svako vidi ono sto zeli da vidi, ne moraju se birati strane.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne,svako zatvara oci kad vidi seljacinu,prelazna je to bolesSvako vidi ono sto zeli da vidi, ne moraju se birati strane.
Da li smo mi SRBI nacija seljacina, prostaka itd....
...
Izvestacen je..i stalno se trudi da bude u centru paznje,usiljeno zeli da se svima svidi,sto je kao sto znamo nemoguce.Ne ponasa se prirodno,napadan je jednostavno,izigrava nekog klovna samo da bi se ljudima svideo,a ljudi ipak prepoznaju prevaranta,koji se predstavlja za nesto sto nije,i zato ga mahom svi nesrbi hejtuju..a ne zato sto je Srbin.Glupost.. hejtovali bi oni i Federara da se ponasa kao djovak.
Gledajte ovako, narod psuje, galami, pljuje, vice, ogovara , vredja...
Narod obozava da gleda razne realiti emisije parove, farme , velikog brata ,maldive ,kurave, bitange , "zmajeve" , tamo se tuku, svadjaju imaju seksualne odnose.
Slusaju se od muzike razne Stojke, Micike, Picika, Grand Shou, Melos , Sinovi Manjce, Sinovi Grmeca, Boro Drljaca, Mile Kitic , Mitar Miric..
Turske , indijske serije... Retardirane emisije koje propagiraju seljancizam.
Svadbe pod satorom od tri dana, lokanje, zderanje, podrigivanje, povracnje...
...
Odgledala sam video....i naravno šok....nisam imla takvo mišljenje o Đokoviću......ne bih nikoga ovde da amnestiram, ali publika ga ne voli, to već svi vrapci na grani znaju......da li zato što je Srbin?....što je najbolji trenutno?...meni ovo liči na afekat i odgovor na nepravedno ponašanje publike prema njemu.....postavlja se pitanje šta od publike ide ka njemu, a da mi to ne znamo, a zna samo on.....
Ima u Srbiji svega,
i pametnih
i glupih,
i primitivnih,
i kulturnih,
i lepih,
i ružnih ...
Pa onda kombinacije :
- pametan a ružan
- lep i kulturan
- glup i primitivan
- pametan a primitivan
Pa ubaci još neke osobenosti kao :
bogat, inteligentan, dobar, zao ...
Koliko mogućnosti, ha ?!
Ma svega ima.
A Srba ima samo dve trećine u Srbiji, i o tome razmisli !
Ima u preostaloj trećini onih koji nam dižu prosek,
ali nažalost ima ih i koji nam ga spuštaju.
U toj trećini su i Sqipi i Ganci i Hajlenderi ...
...
nisam imala takvo mišljenje o Đokoviću
...