Da li se Srbija poseljačila?

Da li smo mi SRBI nacija seljacina, prostaka itd....
...

Čini mi se da ne znaš šta je to, biti seljačina - pomešao si svašta.
Takođe mi se čini da samo imaš želju da vređaš Srbe ...

Ako jesi Srbin
onda te gregorijanci iz okruženja truju.
Ili ti je žena gregorijanka ili tako neko.

Ima ovde seljačina,
( nekultivisanih tipova )
ali je grozno što ima i budala !

Gledam momke, devojke
idu za kučetom,
kuče se pokaki,
a oni se sagnu i pokupe kučeću kaku !

Dakle budala ima, to je sigurno !

Odgledala sam video....i naravno šok....nisam imla takvo mišljenje o Đokoviću......ne bih nikoga ovde da amnestiram, ali publika ga ne voli, to već svi vrapci na grani znaju......da li zato što je Srbin?....što je najbolji trenutno?...meni ovo liči na afekat i odgovor na nepravedno ponašanje publike prema njemu.....postavlja se pitanje šta od publike ide ka njemu, a da mi to ne znamo, a zna samo on.....

Izvestacen je..i stalno se trudi da bude u centru paznje,usiljeno zeli da se svima svidi,sto je kao sto znamo nemoguce.Ne ponasa se prirodno,napadan je jednostavno,izigrava nekog klovna samo da bi se ljudima svideo,a ljudi ipak prepoznaju prevaranta,koji se predstavlja za nesto sto nije,i zato ga mahom svi nesrbi hejtuju..a ne zato sto je Srbin.Glupost.. hejtovali bi oni i Federara da se ponasa kao djovak.

Izvestacen je..i stalno se trudi da bude u centru paznje,usiljeno zeli da se svima svidi,sto je kao sto znamo nemoguce.Ne ponasa se prirodno,napadan je jednostavno,izigrava nekog klovna samo da bi se ljudima svideo,a ljudi ipak prepoznaju prevaranta,koji se predstavlja za nesto sto nije,i zato ga mahom svi nesrbi hejtuju..a ne zato sto je Srbin.Glupost.. hejtovali bi oni i Federara da se ponasa kao djovak.

Koga briga što je on Srbin.
A kod nas je običaj da kada negde grešiš uvek krivicu svaljuješ na druge.

Gledajte ovako, narod psuje, galami, pljuje, vice, ogovara , vredja...

Narod obozava da gleda razne realiti emisije parove, farme , velikog brata ,maldive ,kurave, bitange , "zmajeve" , tamo se tuku, svadjaju imaju seksualne odnose.

Slusaju se od muzike razne Stojke, Micike, Picika, Grand Shou, Melos , Sinovi Manjce, Sinovi Grmeca, Boro Drljaca, Mile Kitic , Mitar Miric..

Turske , indijske serije... Retardirane emisije koje propagiraju seljancizam.

Svadbe pod satorom od tri dana, lokanje, zderanje, podrigivanje, povracnje...

Vidi ovako...
Rijaliti šou nije nastao kod nas
Španske serije, turske serije, američke sapunice takodje nisu nastale od nas

Takodje, ništa ti neće pomoći ako u prevozu slušaš mp3 sa sve najnovijim američkim hitovima
ako dižeš noge i preskačeš saputnike pošto ti se otvorila vrata na stajalištu.
To je samo maskirani seljak koji misli da je sramota slušati Mileta Kitića.

Počneš od sebe a sve ono što smatraš da mu ne pripadaš jednostavno ignorišeš.
Kakve to veze sa tobom ima?

Poslednja izmena:
...

Ima u Srbiji svega,
i pametnih
i glupih,
i primitivnih,
i kulturnih,
i lepih,
i ružnih ...

Pa onda kombinacije :

- pametan a ružan
- lep i kulturan
- glup i primitivan
- pametan a primitivan

Pa ubaci još neke osobenosti kao :
bogat, inteligentan, dobar, zao ...
Koliko mogućnosti, ha ?!

Ma svega ima.
A Srba ima samo dve trećine u Srbiji, i o tome razmisli !
Ima u preostaloj trećini onih koji nam dižu prosek,
ali nažalost ima ih i koji nam ga spuštaju.

U toj trećini su i Sqipi i Ganci i Hajlenderi ...

Odgledala sam video....i naravno šok....nisam imla takvo mišljenje o Đokoviću......ne bih nikoga ovde da amnestiram, ali publika ga ne voli, to već svi vrapci na grani znaju......da li zato što je Srbin?....što je najbolji trenutno?...meni ovo liči na afekat i odgovor na nepravedno ponašanje publike prema njemu.....postavlja se pitanje šta od publike ide ka njemu, a da mi to ne znamo, a zna samo on.....

Znate gospoja sablažnjena,

kada vam propadnu kladioničarski dilovi i kada imate čitav kontinent država koje zaista ulažu u sportiste zarad nacionalnog ponosa,
vrlo lako može dodći do situacije da krenu da se iživljavaju nad taletovanim Srbinom za kog se ni striko nije interesovao dok nije počeo da kasira prve pare.

kada vam učtiva i kulturna Amerika uvali da igrate finale u pretoplom Majamiju po najvećoj pasjoj temperaturi gde izgubite više enrgije za jedan set nego li za tri-četri u bilo kojoj evropskoj državi, samo da bi nam uništili zdravstveno igrača, onda i ja mogu da se pridružim Djokoviću u izjavi

YOU MAY SUCK SERBIAN DICK

- - - - - - - - - -

Ima u Srbiji svega,
i pametnih
i glupih,
i primitivnih,
i kulturnih,
i lepih,
i ružnih ...

Pa onda kombinacije :

- pametan a ružan
- lep i kulturan
- glup i primitivan
- pametan a primitivan

Pa ubaci još neke osobenosti kao :
bogat, inteligentan, dobar, zao ...
Koliko mogućnosti, ha ?!

Ma svega ima.
A Srba ima samo dve trećine u Srbiji, i o tome razmisli !
Ima u preostaloj trećini onih koji nam dižu prosek,
ali nažalost ima ih i koji nam ga spuštaju.

U toj trećini su i Sqipi i Ganci i Hajlenderi ...

ružan i kulturan
lep i glup
primiritivan al erotski
pulupismen al pokvaren
nesposban al alav

Back