Da li se Srbija poseljačila?

AlexandarNS

Domaćin
Poruka
3.703
Da li smo mi SRBI nacija seljacina, prostaka itd....

Gledajte ovako, narod psuje, galami, pljuje, vice, ogovara , vredja...

Narod obozava da gleda razne realiti emisije parove, farme , velikog brata ,maldive ,kurave, bitange , "zmajeve" , tamo se tuku, svadjaju imaju seksualne odnose.

Slusaju se od muzike razne Stojke, Micike, Picika, Grand Shou, Melos , Sinovi Manjce, Sinovi Grmeca, Boro Drljaca, Mile Kitic , Mitar Miric..

Turske , indijske serije... Retardirane emisije koje propagiraju seljancizam.

Svadbe pod satorom od tri dana, lokanje, zderanje, podrigivanje, povracnje...

Da li smo mi SRBI nacija seljacina, prostaka itd....

Gledajte ovako, narod psuje, galami, pljuje, vice, ogovara , vredja...

Narod obozava da gleda razne realiti emisije parove, farme , velikog brata ,maldive ,kurave, bitange , "zmajeve" , tamo se tuku, svadjaju imaju seksualne odnose.

Slusaju se od muzike razne Stojke, Micike, Picika, Grand Shou, Melos , Sinovi Manjce, Sinovi Grmeca, Boro Drljaca, Mile Kitic , Mitar Miric..

Turske , indijske serije... Retardirane emisije koje propagiraju seljancizam.

Svadbe pod satorom od tri dana, lokanje, zderanje, podrigivanje, povracnje...

Ima nas svakakvih,ovo nije generalno istina za sve........ja licno primecujem da ljudi u mojem okruzenju polako gube osecaj za lepo....i sve me vise podsecaju na pripadnike coca-cola kulture...

Narod slusa sto mu se nudi .pre 30 godina u gradskoj sredini nisi mogao da cujes za Micike i Picike slusao se hit meseca i rokenrol sad se slusa pink i starlete.."puno kosta"

Pa nudi se narodu i druga vrsta muzka ali narod trazi MicikE i Picike...

Ja sam pre davno znao da kazem kako nam je taj sund nametnut ali kada dublje razmislim, pa narod trazi sund, narod voli sund... Televizija pusta samo ono sto se najvise slusa i gleda da bi mogla da ima zaradu od reklama...

Narod voli cocek, sabanijadu... To su politicari odmah shvatili, zato cak i koriste sund da bi se i oni sami reklamirali... Nas sadanji politicki vrh na vlasti u izboru zvezde granda
318960_ziri_ff.jpg

Pa nudi se narodu i druga vrsta muzka ali narod trazi MicikE i Picike...

Ja sam pre davno znao da kazem kako nam je taj sund nametnut ali kada dublje razmislim, pa narod trazi sund, narod voli sund... Televizija pusta samo ono sto se najvise slusa i gleda da bi mogla da ima zaradu od reklama...

Narod voli cocek, sabanijadu... To su politicari odmah shvatili, zato cak i koriste sund da bi se i oni sami reklamirali... Nas sadanji politicki vrh na vlasti u izboru zvezde granda
318960_ziri_ff.jpg

gde se nudi ? nesto kao 202jka sto je ostalo od nje i tu je kraj...Klincima je rok muzika dosadna a na severinu otkidaju sve otislo u q..c

gde se nudi ? nesto kao 202jka sto je ostalo od nje i tu je kraj...Klincima je rok muzika dosadna a na severinu otkidaju sve otislo u q..c

Vreme velike popularnosti rokenrola proslo, tako je isto sa rokom na zapadu. Ali na zapadu umesto roka uskacu novi moderni muzicki zanrovi sa kakvim takvim kvalitetom dok kod nas upadne ZAM i GRAND....

Znaci do mentaliteta je i svesti....

Klinci ne razumeju rok,za slusanje Azre,EKV i slicnih bendova moras da upotrebis mozak i da se zapitas sta je pesnik hteo time da kaze.....a kada cujes stihove ``napravi mi sina pod svetlima kazina`` mozak je na ``pasi``.....
Doslo je vreme gde uopste ne moras da upotrebljavas mozak,sto prostije i gluplje to bolje...a o kritickom razmisljanju da i ne govorim.........

- - - - - - - - - -

Vreme velike popularnosti roken rola proslo, tako je isto sa rokom na zapadu. Ali na zapadu umesto roka uskacu novi moderni muzicki zanrovi sa kakvim takvim kvalitetom dok kod nas upadne ZAM i GRAND....

Znaci do mentaliteta je i svesti....

To sto se danas nudi na zapadu je na nivou granda,obicano djubre...

Poslednja izmena:
Ne tangira me to u nekoj bitnoj meri, jer svako od nas je u poziciji da bira šta će čitati, gledati, slušati i sa kim će se provoditi svoje vreme.
Šta ja imam sa tim što neko levi gleda rijalitije i sluša nekvalitetnu muziku?
Ustvari, ne znam da li su mi grđi ovi koji pljuju po Srbiji, a i dalje žive ovde, likovi koji se čitav život žale na nešto i uvek im je neko drugi kriv: te mama, te vaspitačica, posle žena, direktor, švalerka, forum, Kurta, Murta...svi su im toliki krivi da njihov nadljudski kvalitet nije mogao da dođe do izražaja zbog sticaja okolnosti:lol: takvi misle kako bi bili Ajnštajn, samo da su rođeni na nekom ,,boljem mestu":lol:

Ne tangira me to u nekoj bitnoj meri, jer svako od nas je u poziciji da bira šta će čitati, gledati, slušati i sa kim će se provoditi svoje vreme.
Ustvari, ne znam da li su mi grđi ovi koji pljuju po Srbiji, a i dalje žive ovde, likovi koji se čitav život žale na nešto i uvek im je neko drugi kriv: te mama, te vaspitačica, posle žena, direktor, švalerka, forum, Kurta, Murta...svi su im toliki krivi da njihov nadljudski kvalitet nije mogao da dođe do izražaja zbog sticaja okolnosti:lol: takvi misle kako bi bili Ajnštajn, samo da su rođeni na nekom ,,boljem mestu":lol:

Moguce,moguce.Ali drustvo utice na pojedinca. Tacno je za ove sto kukaju. To su uglavnom ljudi sa nedovoljno sposobnosti da promjene svoj svijet. Ali isto tako,imas i ljudi koje zaista koci sredina.

Mene licno bas briga sta slusa i kako se ponasa neko ko ima 30+ godina takvom nema pomoci,mene brine ponasanje danasnje omladine...tu je stanje katastrofalno i nikada gore.Danasnje mlade generacije su toliko primitivne, nekulturne,prostacke....pravi prestavnici coca-cola kulture

Mene licno bas briga sta slusa i kako se ponasa neko ko ima 30+ godina takvom nema pomoci,mene brine ponasanje danasnje omladine...tu je stanje katastrofalno i nikada gore.Danasnje mlade generacije su toliko primitivne, nekulturne,prostacke....pravi prestavnici coca-cola kulture

E dobro si pogodio. Ali kome ti to sad da objasnis. Ja bih se ponudio da omladini pomognem,ali ja kada vidim,da nesto trazi mnogo sredstava,a zauzvrat daje mali profit(rezultat),ja onda cutim.

Lupas bezveze....

Ako je drustvo ogrniceno, primitivno naravno da ce da to utice i na pojednca bez obzira koliko on slusa klasicnu muziku, ponasa se kulturno cita knjige,jer pojedinac hteo ili ne posto je socijalno bice mora da se krece i ucestvuje u drustvu...

Drugo ovde se ne radi o pljuvanju Srbije ovde se radi o tome da problemi i mane naseg drustva ne mogu da se rese ako ih guramo pod tepih... Za pocetak je dovoljno da o njima pricamo, mozda jednog dana ih priznamo i tek onda resimo...

Samo retki mogu da kazu, e zna sta u ovoj drzavi m se ne svidja to i to idem ja iz nje... To je isto kada bi neko rekao ne svidjaju mi se naprimer zavese u kuci pa se iz nje selim...

Poslednja izmena:
Духовно и морално срозан народ. Пали смо на веома ниске гране. Слобода коју заговара савремени свет одвело нас је у духовно ропство. Но не треба губити наду... Биће боље сутра.

Poslednja izmena:
Lupas bezveze....

Ako je drustvo ogrniceno, primitivno naravno da ce da to utice i na pojednca bez obzira koliko on slusa klasicnu muziku, ponasa se kulturno cita knjige,jer pojedinac hteo ili ne posto je socijalno bice mora da se krece i ucestvuje u drustvu...

Drugo ovde se ne radi o pljuvanju Srbije ovde se radi o tome da problemi i mane naseg drustva ne mogu da se rese ako ih guramo pod tepih... Za pocetak je dovoljno da o njima pricamo, mozda jednog dana ih priznamo i tek onda resimo...

Samo lakomisleni ljudi i pomalo ogranceni mogu da kazu, e zna sta u ovoj drzavi m se ne svidja to i to idem ja iz nje... To je isto kada bi neko rekao ne svidjaju mi se naprimer zavese u kuci pa se iz nje selim...

Dopada mi se tvoj pozitivan stav, prštiš od pozitivne energije :)

Nismo nego nas stranci sistematski unistavaju sa propagandom,posto nema cisto srpskih medija.Drugo:Ostali narodi na Balkanu su jos veci seljaci,ali Srbi kao najveca nacija su uvijek pod lupom.Trece:Srbi sami prihvataju stav da su najgori................Ovo trece je presudno,narocito u Srbiji...............

Back