lapsi
Veoma poznat
- Poruka
- 12.461
Ja nisam banjalučanka. Ja samo živim u okolini Banjaluke.Па нормално да ти не знаш, сваки Бањалучанин зна како се звао парк преко пута Солунца.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam banjalučanka. Ja samo živim u okolini Banjaluke.Па нормално да ти не знаш, сваки Бањалучанин зна како се звао парк преко пута Солунца.![]()
Па ако си у Бањалуци 30 година требало би да то знаш, једино ако та околина не значи неких стотињак километара.Ja nisam banjalučanka. Ja samo živim u okolini Banjaluke.
u hrvatskom selu, verovatno omarska, ... ne zaboravite u banja luci 3 katolicka samostanaJa nisam banjalučanka. Ja samo živim u okolini Banjaluke.
naravno da ne, nema vojnika nema potrebe...Линк текста
Текст у линку анализира однос Запада према Републици Српској и приказује да је РС пред баш великим притисцима.
Моје питање за форумаше је да ли је боље улизивати се Западу и постепено губити надлежности у Републици Српској или је боље тражити савезништва и помоћ Русије и Кине и заоштравати односе?
Дакле какву бисте ви водили политику да сте на месту Додика?
Нарочито ме занима шта мисле наши домаћи натовци.
По овом аутору РС ће на крају изгубити скоро све надлежности и бити укинута на неки начин.
На пример закон о забрани слободе говора око негирања геноцида у Сребреници је посебно опресиван и увредљив за Србе јер се као што знамо пре Сребренице догодио Братунац, а управо су из Сребренице и терорисана српска села у Братунцу.
Нешто слично ко Блајбург, је ли? Срби у Босни дугорочно неће ово трпети и мораће да подижу нови устанак пре или касније. То је бар моје мишљење.
Мени некад делује као да управо Запад, а не Руси желе нови рат у Босни и укидање Републике Српске.
Да ли је нови рат на Балкану пред нама?
Могуће је да сада лошије стојимо него у прошлом рату са оружјем и обученошћу становништва и да бисмо овај рат изгубили.
Шта ви мислите?
Знам, наставили антифашистичку традицију из 41-ве.Nisam ni Babin, njegovi su bili oni Arkanovi kriminalci, ja sam Titov a Armija Bih se borila protiv istih domacih izdajnika protiv kojih su se borili Partizani antifasisti u 2 svjetskom ratu.
antifasisticku tradiciju, tu je bilo vise strana...na primer, koji primerЗнам, наставили антифашистичку традицију из 41-ве.
Svašta. Kakva HR sela? Ima li još nešto da niste izmislili o meni?u hrvatskom selu, verovatno omarska, ... ne zaboravite u banja luci 3 katolicka samostana
antifasisticku tradiciju, tu je bilo vise strana...na primer, koji primer
verovatno ima i nemacku penziju...bio je neka vrsta gastarbajtera
Па није тему отворио неко из Босне, већ из Србије, а знаш већ какви су дјечаци, воле да причају о борби, рату, да се хвале, види само нашег Салке што се распиштољио.bice na ekavici, kao i uvek. i nikada nece biti na (i)jekavici.na kraju krajeva sta je vama tu cudno da neko iz srbije ne zeli da se petlja sa bosnom..kad vec ovde na temi pominjete rat, necu bre da opet zbog bosne nahebemo i budemo pod sankcijama ili nesto slicno. ocekujete da svi budemo odusevljeni...pa cek imamo i mi ovde neki nas zivot koji je nama bitan, a ne ceo zivot neki ratovi, sankcije. zahebi to.
Па није тему отворио неко из Босне, већ из Србије, а знаш већ какви су дјечаци, воле да причају о борби, рату, да се хвале, види само нашег Салке што се распиштољио.![]()
Мислиш да је неко желио рат, да је обичне људе неко питао шта желе. Ја не кажем да је вама било лако, али зар не мислиш да је мало безвезе да нас оптужујеш за то, ко вам је увео санкције, ми или МЗ под утицајем неких глобалних моћника.otvorio je temu na osnovu linka. njegovo misljenje je da cete kad tad morati da podignete ustanak i to je njegovo misljenje. moje misljenje je da ne zelim opet neke sankcije i da zivot provodim pod istim i da se vrati benzin u flasama, vize i slicne nakaradne stvari. jednostavno imam svoj zivot i zelim da ga prozivim, a ne da me neko uvlaci u nesto sa cim veze nemam. to sto je rat bio direktno u bosni, ne znaci da srbija nije stradala, jer jeste. mozda se to vama cini kao manje zlo, ali ja imam jedan zivot, a ne 100 zivota pa da jedan potrosim na kojekakve ratove.
zato sam i napisala da biste se mozda iznenadili rezultatima nekog hipotetickog referenduma u vezi bosne, jer svi smo mi jos zivi koji se secamo kako je bilo 90ih.
opisacu moju kupovinu nafte u medjuzoni, na granici sa Bugarskom....,moglo se kupiti na tone, bez ikakvog problema...kupis naftu ili benzin, pa krenes ka svom rodnom gradu, negde u Srbiji...prvo te reketiraju srpski, tada jugoslovenski carinici///a onda, prva zaseda srpske policije i novo reketiranje, to se nije moglo nikako izbeci...ides nekim alternativnim putevima, a srpska plicija u zasedama i nova reketiranja...do Krusevca, bar 3 reketiranja, ako imas srece,,,toliko o sankcijamaotvorio je temu na osnovu linka. njegovo misljenje je da cete kad tad morati da podignete ustanak i to je njegovo misljenje. moje misljenje je da ne zelim opet neke sankcije i da zivot provodim pod istim i da se vrati benzin u flasama, vize i slicne nakaradne stvari. jednostavno imam svoj zivot i zelim da ga prozivim, a ne da me neko uvlaci u nesto sa cim veze nemam. to sto je rat bio direktno u bosni, ne znaci da srbija nije stradala, jer jeste. mozda se to vama cini kao manje zlo, ali ja imam jedan zivot, a ne 100 zivota pa da jedan potrosim na kojekakve ratove.
zato sam i napisala da biste se mozda iznenadili rezultatima nekog hipotetickog referenduma u vezi bosne, jer svi smo mi jos zivi koji se secamo kako je bilo 90ih.
Мислиш да је неко желио рат, да је обичне људе неко питао шта желе. Ја не кажем да је вама било лако, али зар не мислиш да је мало безвезе да нас оптужујеш за то, ко вам је увео санкције, ми или МЗ под утицајем неких глобалних моћника.
opisacu moju kupovinu nafte u medjuzoni, na granici sa Bugarskom....,moglo se kupiti na tone, bez ikakvog problema...kupis naftu ili benzin, pa krenes ka svom rodnom gradu, negde u Srbiji...prvo te reketiraju srpski, tada jugoslovenski carinici///a onda, prva zaseda srpske policije i novo reketiranje, to se nije moglo nikako izbeci...ides nekim alternativnim putevima, a srpska plicija u zasedama i nova reketiranja...do Krusevca, bar 3 reketiranja, ako imas srece,,,toliko o sankcijama
Sad je 2026 godina.Prošlo više od četvrtine 21 veka.Istoriju treba prepustiti istoričarima.Ma da. Očistiš lepo, etnički teritoriju, i onda me ovi drugi ne interesuju. Kako lepo zamišljeno.
Vidjeli smo i na forumu koliko vole RS i kako bi željelii moja rodbina zivi u srbiji, pa bi zeljeli da se Republika Sprska prikljuci..i kazu mi da citava srbija bi zeljela to..
Da su zaustavili 92 i 93 mozda bi bio u pravu kad ste sve granatirali a niko nije imao oruzja da odgovori, kasnije je bilo nemoguce da nestane ,dali su vam fore dovoljno i opet nije nestala,kad smo se mi naoruzali i krenuli napredovati mora rat da stane, zaustavili su nestanak RSa 1995 i napravili ga , trebali bi im spomenik dignuti bar malo zahvalnosti pokazati.Jedino što su Amerikanci zaustavili je da ne nestane BiH s karte.
Ti sa svojim izmišljotinama kontra svih dokumenata onog vremena.Четници су се 42-ге фактички борили у садејству са партизанима заједно подијељени по зонама одговорности, никаквих четника није било ни на Козари ни у кругу од 50-ак километара.
10-ak forumaša ne predstavljaju celo javno mnjenje u Srbiji.Vidjeli smo i na forumu koliko vole RS i kako bi željeli![]()