Да ли се спрема нови рат у БиХ?

Ne postoji Pantelija " muslimanski" predstavnik u predsjednistvu Bih, nego 3 clana predsjednistva iz reda bosnjackog, hrvatskog, srpskog naroda", sto je svojevrsni tronozni fasisticki Ustav, koji ce se sigurno mijenjati,a imali ste i vi 2 pravoslavna od 2018 do 2022 ( Dodika i Covica :hahaha: )

"Hrvatski" predstavnik izabran glasovima muslimana ima samo hrvatski geler u sebi. Ali da me ne shvatis pogresno, j*be se meni za Hrvate ali nama kapu krojiti necete. RS je nastala u ratu, samo u ratu moze nestati. Bujrum.

nije bilo ni protivudara iz SBO, bili su mirni kao bubice...na jutubu je bilo i svedocenje Zdravka Celara, oficira RSK i uloge antisrpskog DB-a oz Bepgtada

Nisam to gledao, ali znam da je Goran Hadzic jos u maju 1995 posto je pala Zapadna Slavonija po nalogu iz Beograda bio formirao nekakav "Koordinacioni odbor" koji je uz pomoc Udbe i Arkana bio preuzeo svu vlast u tom delu zemlje od legalnih organa RSK, fakticki su bili pohapsili Martica i poslanike kada su dosli na neko zakazano zasedanje Skupstine RSK u Borovo i izbacili ih van SBO... Prosto ne znas ko je bio "mudriji" od svih tih krajiskih glavesina, ja i dalje ne kapiram kako Martic cak ni posle toga nije skapirao da su i on i RSK pusteni niz vodu i da nije isao i da kleci ako treba pred ambasadorima u Zagrebu da se prihvati makar i ono sto su Hrvati tada jos uvek formalno nudili.

Radovan je druga prica, on je iz nuzde sklopio pakt sa Tudjmanom kako bi dobio naftu za vojsku, samo sto je i on ispao teska naivcina misleci da ce se hrvatska vojska kada pregazi RSK tek tako iz cista mira zaustaviti na avnojevskim granicama BiH...

"Hrvatski" predstavnik izabran glasovima muslimana ima samo hrvatski geler u sebi. Ali da me ne shvatis pogresno, j*be se meni za Hrvate ali nama kapu krojiti necete. RS je nastala u ratu, samo u ratu moze nestati. Bujrum.
Hrvat je nacionalna odrednica, musliman je religijska, Hrvati ( katolici) nemaju svoju izbornu jedinicu da se bira sa iskljucivo vecinskog hrvatskog teritorija, takav sporazum su potpisali Hrvati u Washingtonu i ne bira se hrvatski predstavnik, nego clan predsjednistva iz reda hrvatskog naroda, pa neka neko Komsicu zabrani da bude Hrvat :hahaha:

Bio je Covic u predsjednistvu , u proslom mandatu, sve isto bilo.

RS nece nestati ratom, nego gladju i siromastvom, odlaskom naroda zbog kriminalaca poput Dodika :mrgreen:

Jedini koji lupas si ti, ja sam naglasavao procente ova 3 religijska plemena konstitutivna koji u gradjanskoj drzavi nece znaciti nista :mrgreen:

U Bosni zivi veliki procenat ljudi koji nisu etno religijski odredjeni, koji nisu ni Bosnjaci ni Srbi ni Hrvati, kojima religija nije osnovni faktor koji im odredjuje etniju i Dejton jeste napravio tronozni fasisticki ustav u kojem jesu azsticena ta konstitutivna plemena, sto obilato koriste predstavnici tih plemena da ih 3 decenije pljackaju,a narod obicni se normalno druzi, saradjuje, rade zajedno u mnogim firmama, ti politicari poput Dodika vlastiti kriminal sakrivaju iza laznog interesa naroda, ali to ne radi samo Dodik, to rade predstavnici i Bosanaca, ili kako se od 1993 nazivaju Bosnjaka.
Ne sjecam se da su meni nekada bili biti procenti :mrgreen:

Sta rece Njegos ono za Turke i laganje....znas ti bolje Dobrice ti si ono nacitan pravo :D

То је зато што ће референдумско питање бити на ијекавици, а ти се не сналазиш са њом.😎

bice na ekavici, kao i uvek. i nikada nece biti na (i)jekavici.:mrgreen: na kraju krajeva sta je vama tu cudno da neko iz srbije ne zeli da se petlja sa bosnom..kad vec ovde na temi pominjete rat, necu bre da opet zbog bosne nahebemo i budemo pod sankcijama ili nesto slicno. ocekujete da svi budemo odusevljeni...pa cek imamo i mi ovde neki nas zivot koji je nama bitan, a ne ceo zivot neki ratovi, sankcije. zahebi to.

Sta rece Njegos ono za Turke i laganje....znas ti bolje Dobrice ti si ono nacitan pravo :D
Samo nemoj ti o iskrenosti Dobrice :D :D

Ovo ste upravo vi. Vase pravo lice. Mada i ne cudi kad je i otac "nacije" rekao kako misli jedno do podne a drugo posle podne.
O laganju je sve kazao tebi omiljeni Dobrica , kao " otac nacije" :mrgreen:

Back