Bratislav_90
Iskusan
- Poruka
- 5.522
Samo voda 5-7 dana, da li je ok piti alkohol u medjuvremenu ili ima posledice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odeš na splav, napiješ se i postiš na vodi...
Samo voda 5-7 dana, da li je ok piti alkohol u medjuvremenu ili ima posledice
ne postim iz striktno pravoslavnih razloga... Po meni alkohol nije nista lose pa shodno tome ga ne smatram "nemoralnim"Нема никаквих последица уколико не постиш. Тиме само показујеш свој карактер, морал и своје поштовање вере, часног крста и Господа.
pa na vodi care, splav je na rijeci...![]()
ne postim iz striktno pravoslavnih razloga... Po meni alkohol nije nista lose pa shodno tome ga ne smatram "nemoralnim"
malo dijeta?![]()
pa kakve veze to ima sa temom?
ne postim iz striktno pravoslavnih razloga... Po meni alkohol nije nista lose pa shodno tome ga ne smatram "nemoralnim"
ne bas
hrana i piće su manje bitna stvar...Није ни масна прасетина ништа неморално, као ни алкохол. Али моје мишљење је да ако већ постиш, онда пости.
Господ је рекао да тиме што постимо ми се духовно причестимо(између осталог). Ако мислиш да ће ти у томе алкохол помоћи, нико ти не може забранити да пијеш алкохол, као ни да већ сад навалиш на Божићно прасе или шта већ. Само напред! Лепо се проведи вечерас, шта год да радиш.
Pa splavovi ne rade tokom zimepa o tome se radi u temi... btw vrlo je teško skontati iz uvodnog posta šta je pisac hti reći...
Pa po meni je smisao u nejedenju nicega ne toliko u nejedenju odredjene hrane. Vezba volje,sok za organizam itd. Mada smatram inace nemoralnim jedenje zivotinja, al sam previse slab da bih nesto uradio povodom toga jer volim :/Није ни масна прасетина ништа неморално, као ни алкохол. Али моје мишљење је да ако већ постиш, онда пости.
Господ је рекао да тиме што постимо ми се духовно причестимо(између осталог). Ако мислиш да ће ти у томе алкохол помоћи, нико ти не може забранити да пијеш алкохол, као ни да већ сад навалиш на Божићно прасе или шта већ. Само напред! Лепо се проведи вечерас, шта год да радиш.
evo sad ozbiljno, čak i veliki Njegoš nije bio oduševljen načinom na koji naš narod shvata post... naš narod voli te neke zabrane pa to je čudo jedno, ovo se smije, ovo se ne smije, crno-bijelo itd. ... popiti čašu vina ili piva sigurno nije u suprotnosti sa pravoslavnim postom...
pa kakve veze to ima sa temom?
tu se slazemo, al mislim da ne razumes da ja postim bez icega ikakve hrane, pa striktno zdravstveno pitam, jer znam da moze sranje da nastane ako pojedes odjednom nesto posle takvog rezima
Opasno je! Sta mislis kako bi tvoj prazan zeludac odreagovao da u njega sljustis alkohol???![]()
Napio bi se kao zver.Onda bi ta mala kolicina alkohola ubila svaki osecaj u zeludcu za glad i onda bi krenuo da se nalivas i ubio bi se kao majka.
Ispiranje ili pegla ti ne gine.
Napio bi se kao zver.Onda bi ta mala kolicina alkohola ubila svaki osecaj u zeludcu za glad i onda bi krenuo da se nalivas i ubio bi se kao majka.
Ispiranje ili pegla ti ne gine.
Opasno je! Sta mislis kako bi tvoj prazan zeludac odreagovao da u njega sljustis alkohol???![]()