Ako verujete da postoje Bog i Satana, ako verujete da postoje Raj i Pakao, da li se plašite Pakla? Odnosno da li se plašite da ne završite u Paklu na večnim mukama? Pitanje je samo za one koji veruju u Raj i Pakao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ziv sam se usro!Ako verujete da postoje Bog i Satana, ako verujete da postoje Raj i Pakao, da li se plašite Pakla? Odnosno da li se plašite da ne završite u Paklu na večnim mukama? Pitanje je samo za one koji veruju u Raj i Pakao.
Pa ko može da doživi ništavilo u ništavilu?Gora pomisao od pakla je nistavilo, da posle ovoga nema nista, sto je i najverovatnija opcija.
Razumem. Ali moraš nešto da zamisliš da bi te to uplašilo.
Pricam o osecaju pre nistavila.
Jesam čula za strah od nepoznatog, ali u suštini i to je strah od nečegaNe moram, neki od nas ne vole neizvesnost. Nisi nikad cula za strah od nepoznatog?
Ma kad smo nestašicu toalet papira preživeli, sve ostalo je lako.U Paklu smo svi izgleda,kad se pogleda sto se oko nas zbiva,sto je to???
Kad umrem,uopce me nije briga di cu na kroju stranu,jos i da se za to brinem ma dajte,,, bojte se vi ljudi ovih zivih mangupa sto dizu cijene hrane ,vode itd....Tih se treba bojati,doci ce vrime da necemo moci nista kupovati za jesti,pa ce izbiti nemiri,sitite se pocetka Corone,svi pohitali po Brasno,ulje u trgovine,pocapali,, borba i nered nastalo,a bude toga jos i gore...
Jos nije 8 sati, mnogo je ovo filozofiranja.Ti si nešto što ide u ništa. To niti je moguće, niti bi to ništa i dalje bilo ništa.
Tvojim dolaskom bi se sve promenilo.
Ti si ništa što ide u ništa. Ko bi se onda plašio?
Ako su one videle Vraga, onda su one u paklu, a ne ti.Mene je okolina osudila vec na Pakao kako se oblacim,po par tetovaza,par lanaca oko hlaca par narukvica sa siljcima,rekli su mi da nisam sa Bozije strane,kad sam isla u Crkvu ,,,sve zene su izasle iz moje klupe i prebacile se ispred i iza jer,ajme dosa Vrag u Crkvu,kako to...
Dobro sam ja i prosla,mogle su me zatuci kolcem,,, ma pusti to u pm.Došle u božiju kuću i umesto da vide Boga, one vide vraga.
I ne kapiraju da je do njih, a ne do mesta na kome se nalaze.
Nije bolje ni kod nas. Niti ima veze sa verskom zajednicom, pa da kažemoDobro sam ja i prosla,mogle su me zatuci kolcem,,, ma pusti to u pm.
Pa ništavilo ti je ništa, kao što i sama reč kaže, a Pakao su ti Večne muke. Da li više voliš da te ništa ne boli i voliš malo da bolucka?Gora pomisao od pakla je nistavilo, da posle ovoga nema nista, sto je i najverovatnija opcija.