- Poruka
- 70.666
Njihov Bog su pare.Ako ima Boga pa te ,,preduzetnice" odu u večne muke a neko ko se trudio pošteno da radi ode u Raj, šta onda? Ko je bio u pravu na kraju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Njihov Bog su pare.Ako ima Boga pa te ,,preduzetnice" odu u večne muke a neko ko se trudio pošteno da radi ode u Raj, šta onda? Ko je bio u pravu na kraju?
Zar ih nema svako?Ti imaš nekih svojih pravila?
Njihov ,,bog" ne mogu biti pare jer je Bog samo jedan. Pare mogu biti predmet njihovog obožavanja.Njihov Bog su pare.
Znači ako isped tebe promiskuitetna osoba ti ćeš se ogledati u odnosu na nju?Zar ih nema svako?
Ne treba mnogo mudrovati već samo spoznati duhovne zakone koji su u neprekidnom delovanju u ovom svetu, baš kao i u ostalim svetovima nižeg pola kreacije. Kada njih sagledamo onda nam bude jasno da li se ikada išta isplati ako nije činjeno u skladu sa najvažnijim Zakonom Ljubavi. Sa ovim se ne misli na humanu ljubav (koja uistinu jeste deo Božanske ljubavi), već na onu najvišu koju ljudi zovu Božanska Ljubav budući da ona u sebi ne sadrži humano viđenje i tumačenje ljubavi.'Тешка' морално духовно материјална 'дилема'
Свакако да је оно што је једнима поштено другима није.... Такоже и 'исплата' .. може бити у различитим валутама
Факат је да док једне мотају .... друге се у базену праћакају
Moje ponasanje prema njoj nece biti na osnovu posla kojim se bavi, nego iskljucivo kakva je prema meniZnači ako isped tebe promiskuitetna osoba ti ćeš se ogledati u odnosu na nju?
Moje ponasanje prema njoj nece biti na osnovu posla kojim se bavi, nego iskljucivo kakva je prema meni
Značo ako ona spava sa tvojim mužem ti ćeš spavati sa njenim?Moje ponasanje prema njoj nece biti na osnovu posla kojim se bavi, nego iskljucivo kakva je prema meni
Vise znacenjaЗнаш ли можда порекло фразе 'Танте за кукурику'
Vise znacenja
Milo za drago
Uzaludno za uzaludno
Jalovo za jalovo
Sir za pare...
Pa onda se ti uopšte ne razlukuješ od te osobe koja te je povredila, samo tražiš izgovore da budeš kao ona.Vise znacenja
Milo za drago
Uzaludno za uzaludno
Jalovo za jalovo
Sir za pare..
Ja sam stava da se najbolje uci na sopstvenoj kozi...i da svako mora da oseti posledice sopstvenog delovanjaPa onda se ti uopšte ne razlukuješ od te osobe koja te je povredila, samo tražiš izgovore da budeš kao ona.
I sebi si dala za pravo da kažnjavaš?Ja sam stava da se najbolje uci na sopstvenoj kozi...i da svako mora da oseti posledice sopstvenog delovanja
Pa onda se ti uopšte ne razlukuješ od te osobe koja te je povredila, samo tražiš izgovore da budeš kao ona.
U odnosu ne sebe, da...I sebi si dala za pravo da kažnjavaš?
Može da se kaže da si osvetoljubiva osoba?U odnosu ne sebe, da...
U odnosu ne druge me ne zanima i ne mesam se
Nikada ne pocinjem prva...a zavrsavam zadnjaMože da se kaže da si osvetoljubiva osoba?
Nikada ne pocinjem prva...a zavrsavam zadnja![]()
Sinonimi suРеч коју тражиш је последња.
Sinonimi su
Velika je nesreca da ti je u porodici ta na bazenu.