Да ли ће се организовати масовни пребег из Србије у ЕУ и зашто не?

Pokojna tasta mi je radila u nasoj ambasadi u Berlinu,DDR. Najrazvijenija zemlja istocnog bloka.Nemac je Nemac,vredan i pedantan i tamo i onamo. Sve su imali a forsirali su sport i dan danas drze svetske rekorde.. Nije tacno da su toliko bezali na zapad ipak je to propaganda. Vecinom ist. Nemci su Prusi,vera Luterizam ,oni su ujedinili Nemacku.Disciplina.
U Srbiji ce biti problem kada Crna Gora udje u EU pre Srbije,bice progon radikala,
Pa nije bas potpuna propaganda kada su zbog tog bezanja izgradili Berlinski zid.

Istocni Nemci su bili poznati i po dopingu u sportu tada. Mislim, sve komunisticke drzave su dopingovale svoje kao drzavni projekat, ali Istocni Nemci su bas provaljeni za to.

Milioni Istocnih Nemaca su hteli decenijama da pobegnu iz te KGB okupirane komunjarske prcije.

Da, tako ce pokusavati da pobegnu i iz raspale diktature Aleksandra Vucica u Srbiji.
danas su sa zaljenjem vecina skontali da im je bolje bilo pod honekereom nego ovim danasnjim naci pajacima gde su gradjani drugog reda

Nece mnogo ljudi da odu u EU, pa ova situacija ti je semafor.....Vecini odgovara lopovski sistem u Srbiji , zivi kao car dok te ne ubiju...
Studente cemo imati na nivou jedva pismenih...to je drugo , sve sto vredi od studenata ce otici...tu nema govora , samo jajare ostaju , ko se nada da ce zauzeti asistentsko ili profesorsko mesto od druge godine ili neko ko hoce da zavrsi a da ne uci nista....

Verovatno ce biti vidljivije da je odnos zenski studenti i muski promenjen, pa ce 90% studenata biti devojke...da lako zavrse, da ostanu blizu roditelja i da se udaju za uspesne lopove...sve to odgovara zenskom studentu....

A matori , to je vec pokvareno....zabole njih i ako im jedno dete pogine, nece oba....
Malo ce se izmeniti ponasanje, pa nece moci oba deteta da idu u diskoteke isto vece, ili zajedno da putuju , kao u vreme ratnog stanja...
Ja i buraz smo putovali odvojeno kad je bilo bombardovanje...on je stigao jedan dan pre u mesto koje je pogodjeno direktno , par gelera je zavrsilo kroz prozor, ja sam stigao sutradan ujutro, gledao sravnjene blokove zgrada i pravac koji se jasno vidi....

Geler je njega promasio za pola metra....slucajnost je sto je on prvi putovao , obicno prvi putujem ja, ali sam radio opasnije stvari pa sam zato ostao..

Back