Nece mnogo ljudi da odu u EU, pa ova situacija ti je semafor.....Vecini odgovara lopovski sistem u Srbiji , zivi kao car dok te ne ubiju...
Studente cemo imati na nivou jedva pismenih...to je drugo , sve sto vredi od studenata ce otici...tu nema govora , samo jajare ostaju , ko se nada da ce zauzeti asistentsko ili profesorsko mesto od druge godine ili neko ko hoce da zavrsi a da ne uci nista....
Verovatno ce biti vidljivije da je odnos zenski studenti i muski promenjen, pa ce 90% studenata biti devojke...da lako zavrse, da ostanu blizu roditelja i da se udaju za uspesne lopove...sve to odgovara zenskom studentu....
A matori , to je vec pokvareno....zabole njih i ako im jedno dete pogine, nece oba....
Malo ce se izmeniti ponasanje, pa nece moci oba deteta da idu u diskoteke isto vece, ili zajedno da putuju , kao u vreme ratnog stanja...
Ja i buraz smo putovali odvojeno kad je bilo bombardovanje...on je stigao jedan dan pre u mesto koje je pogodjeno direktno , par gelera je zavrsilo kroz prozor, ja sam stigao sutradan ujutro, gledao sravnjene blokove zgrada i pravac koji se jasno vidi....
Geler je njega promasio za pola metra....slucajnost je sto je on prvi putovao , obicno prvi putujem ja, ali sam radio opasnije stvari pa sam zato ostao..