DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 55.714
a ok uleteo sam kao padobranac ali veoma bitna stavkaTo je već stavljeno na listu pod brojem 2, nisi pratio temu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ok uleteo sam kao padobranac ali veoma bitna stavkaTo je već stavljeno na listu pod brojem 2, nisi pratio temu![]()
Od one njene liste samo prva dva. Preterala je Zla beba sa ugađanjima.To je već stavljeno na listu pod brojem 2, nisi pratio temu![]()
Ma ja sam zaostala još u prošlom vijeku, sad ove mlađe nek manje ugađajuOd one njene liste samo prva dva. Preterala je Zla beba sa ugađanjima.![]()
Kumo, izdrži. Nisi samaHvala bogu dragom što ste smanjili ove kriterijume, taman sam prebrojavala pare da idem da promenim pol pa da meni neko ugađa- više bi mi se isplatilo![]()
Kumo, izdrži. Nisi sama![]()
Nemoooj. Ja bi voleo da sam derpe, sve bi bilo lakše al ne mogu. Nisam to. Tako i ti.Setiću se tvojih reči kad krenem da menjam pol pa mi zafali para![]()
Nemoooj. Ja bi voleo da sam derpe, sve bi bilo lakše al ne mogu. Nisam to. Tako i ti.![]()
Da jesam turili bi me na netflixBolje ti je što nisi jer bi imao posla sa muškarcima. Ovako je bolje, žene su divna bića i ti imaš jednu ali vrednu![]()
Ostani to što jesi. Čovek se najbolje oseća u svojoj koži.Bolje ti je što nisi jer bi imao posla sa muškarcima. Ovako je bolje, žene su divna bića i ti imaš jednu ali vrednu![]()
nije zbog togaDa li ste žene nekada zapitali zašto se muškarci uopšte žene, osim želje za potomstvom, koji je to razlog da od žene tolerišu sve i svašta? Da li ti zbog toga da bi imali šta da ,,obrađuju" kada im se prohte i kada im žena dozvoli? Da li je neka žena ovo pomislila?
ajde ajde... ak ose jos nisi razveo onda lepo samo orkeni film u glavi...setise pocetka, pa malo osvezi ustajalost...Jbt, sto si sve stariji sve vise razloga nalazis da nemas seks s nekim nego da imas. Smori u sekundi necim, flesh bek neki i onda sve do cega ti je da se sprdas i to je to.
Ženimo se kad nađemo neku sa kojom je uživanje provesti ceo život.
Brak je veliko prijateljstvo, sex je samo delić tog druženja.
Ko se ženi zbog sexa ili uređene kuće, kuvanja ili jer tako mora ili treba rizikuje životne lomove u većoj meri od ovih što traže veliku ljubav ili veliko prijateljstvo.
Ја мислим да је исконска потреба љубав, завезништво...није баш све само у томе свемуDa li ste žene nekada zapitali zašto se muškarci uopšte žene, osim želje za potomstvom, koji je to razlog da od žene tolerišu sve i svašta? Da li ti zbog toga da bi imali šta da ,,obrađuju" kada im se prohte i kada im žena dozvoli? Da li je neka žena ovo pomislila?