Da li se muškarci žene da bi imali šta za s..s?

Da li ste žene nekada zapitali zašto se muškarci uopšte žene, osim želje za potomstvom, koji je to razlog da od žene tolerišu sve i svašta? Da li ti zbog toga da bi imali šta da ,,obrađuju" kada im se prohte i kada im žena dozvoli? Da li je neka žena ovo pomislila?
Pa, ne. Ja nisam hteo potomstvo kad sam se ženio. Tačnije, bežao sam od dece. Da spremim hranu mogu i sam a nije ni zbog seksa.

Da li ste žene nekada zapitali zašto se muškarci uopšte žene, osim želje za potomstvom, koji je to razlog da od žene tolerišu sve i svašta? Da li ti zbog toga da bi imali šta da ,,obrađuju" kada im se prohte i kada im žena dozvoli? Da li je neka žena ovo pomislila?
Pa ono, potomstvo i sex jesu razlozi, a i svaki drugi razlog koji postoji mora biti sebican...Sve to moze biti dobra polazna osnova da se ljubav izgradi i kulminira bas u braku i da ljudi zajedno mogu dobro da funkcionisu...
Razlog za brak sigurno nije sazaljenje ili zelja da se time supruzi zivot ucini lepsim ili neka ljubav koja je vec davno dozivela svoj vrhunac...Sve je to tako odbojno...

Pa po meni je cilj traziti svoju zensku stranu sebe u njoj, kao sto ona treba da nadje svog muskarca u njemu.
Znas ono, neko koga zapravo drzis za ruku, pitom si, zagrljen, plemeni tu tvoju musku sirovost (na pozotivan nacin). Kao i ona sto nadje u tebi. A onda se to sve izmesa. Shvatite koliko ste mnogo vise partneri nego nekakav muskarac i zena dok je dodje do iskljucivih okolnosti.
Proces je to, zato sto se tice i sazrevanja i izgradnje licnosti. Nije to nekakav urodjen potencijal. Odnosno jeste, ali ako je na tome sveden, onda je to vise zivotinjski nagon. Dakle to: trazim zenu da se seksa, kuva i decu cuva. A ona ce: trazim muskarca da radi, da se brine i da je posten ili sta vec.
Ipak smo mi psiholoski gledano kompleksniji od zivotinja. A i zivotinje se njuse.
Kod nas to njusenje bi trebalo da bude zdrav psiholoski receno, partner. Sta god da je u pitanju, brak, saputnik ili neko sa kim trenutno delis momente.
Medjutim... Zivot je drugaciji. Nije tako idealan. Na protiv pun je zamki i prepreka. Uz to, vecina gleda po nagonima. I onda imas haos.

Muskarci se zene jer ih je vera naterala da se zene da bi mogli da produze vrstu, sireci veru zena ne treba da radja ako nije vencana muskarcima se natura da moraju da se vencaju.
Tako da ako nekome smeta Hriscanstvo onda su to muskarci. Zena ima svoju potrebu koju ce zadovoljiti sa bilo kim, a sa nekima ce i roditi decu.
Sve drugo muskarci rade bolje i lakse nego da se preganjaju sa sve losijim zenskim objektima.

Ne nužno,...moje skromno mišljenje jeste da se žene, jer nisu dugoročno sposobni da se brinu o sebi.😁
Čast retkim izuzecima,...'fala bogu, pa postoje!

Back