Da li se ljubav ipak može sakriti?

• Začetnik teme Začetnik teme Taisa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
LJUBAV MOZE DA SE SAKRIJE ALI NIKAKO DA SE IZBEGNE. ALI STA JA ZNAM,MOZDA GRESIM-STA DA SE RADI-DUPLA SKORPIJA PA EMOCIJEEEEEEEEE. NIKOM NE BIH POZELELA DA JE U MOJOJ KOZI

I ja sam škorpija, mada je protiv moje verske orjentacije da se izjašnjavam tako, odnosno da pridajem tome značaj.
Potpuno te razumem kada su EMOCIJEEEEEE u pitanju.:D

Čemu kriti?
Razlozi su mnogobrojni, ali moja tema se odnosi na prepoznavanje ljubavi prema tebi kod onog koga voliš.
Tačno, neproživljeno je, ali lakše kada se makar zna da je obostrano.

Da li ste se nekada ogledali u nečijem licu i blistali i istovremeno smatrali da vas taj/ta ne voli?
Gledala sam blistava lica često i razmišljala da li se to samo kod nekih ljudi vidi, a da oni toga nisu svesni, ili se ljubav ukoliko je potrebno ipak može sakriti.
Da li me taj ipak voli iako mu lice ne blista u mojoj blizini ili da li me taj voli a lice mu tek tako blista.
Možda će neki primer odgonetnuti dilemu ljubavi za razliku od zubobolje.

Sreco ljubav ti se nikada ne moze sakriti...to ti kazem iz iskustva...sve moje ortakinje su me provalile da volim jednog decka i ako sam ja to poricala neprekidno..prosto kada ti je osoba koja te voli u tvojoj okolini skroz sija...zreci necim sto on ne izvaljuje a svi drugi to vide..:)

Back