- Poruka
- 88.125
Da li se depilirate?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, prešao sam rukom preko dela tela koji sam depilirao, pa mi palo na pamet da pitam radi li još nekoДа ли ти је много досадно?
Bas to bi trebalo da radis, ne zbog estetike, vec higijene...Не депилирам се испод мишке.
Пробао сам једном, давно, није ми се свидело
Depiliranje neće da spreči znojenjeBas to bi trebalo da radis, ne zbog estetike, vec higijene...
Nece, ali ce smanjiti pojavu neprijatnih mirisa ...Depiliranje neće da spreči znojenje
depilacija mozga sa patoloskom podrskom vucicu postvljaca teme cesto izaziva i koloidnu cistu.Depilacija pazuha, ukoliko se radi sa širim nanošenjem voska, izaziva ciste u pazušnim jamama.
kulturoloska praksa prvosrbijanaca iz ćacilenda da deluju cistije od djubreta po kome se valjajuUkoliko vam nje bitno da mirišete ispod pazuha, možete uzeti sodu bkarbonu i u vidu talka staviti. Neće mirisati, ali neće ni smrdeti. Soda bikarbona sprečava znojenje na prirodan način
#zavišesavetamezapratite![]()
ne treba sprecavati znojenje.Ukoliko vam nje bitno da mirišete ispod pazuha, možete uzeti sodu bkarbonu i u vidu talka staviti. Neće mirisati, ali neće ni smrdeti. Soda bikarbona sprečava znojenje na prirodan način
#zavišesavetamezapratite![]()
kada muskarac udje u period koji zene zovu klimakterijum, oce da smrdi jedno vreme ko stoka i tu nista ne pomaze.ne treba sprecavati znojenje.
znoj ne smrdi.
ono sta smrdi je "prdez" bakterija koje se hrane znojem.
ne treba sprecavati znojenje, to nije ni zdravo nego treba koristiti sredstva koja ubijaju bakterije..
koristim ovo i odlicno je.
![]()
znaci ti s cela klot?Preko dlaka fuuuj.
Osnovno pravilo, ukloniti malje, odrzavati telo cistim..
Zasto li pisem sve ovo![]()
brze trcis jer nema otpora vazduhaPreko dlaka fuuuj.
sasvim logično za žene. Grozim se kad vidim "prirodne"Preko dlaka fuuuj.
Ima. A tako naivno sam usla u pricu, pravi cacibrze trcis jer nema otpora vazduha
a i kad te narod sa motkama pojuri
ima razloga za ovu temu