Pola sata šetnje do posla pola sata nazad, plus što se našetam i na poslu. A inače ovako obične vežbe po kući, odbojka rekreativno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Boban Perper...?Rokam basket svaki dan i treniram na kosu (strastveni sam basketas![]()
) i radim malo sklekove i zgibove kad me ne mrzi.
Jedan komsija na jednom terenu u bloku mi rece da sam nakon Predraga Danilovica i pokojnog Bobana Jankovica najbolji igrac koji je krocio na taj teren, mada iskreno mislim da ne bi mogao nikad da se bavim sportom profesionalno jer sam ovako dosta specificnog mentalnog sklopa i ono tesko se uklapam u bilo kakav kolektiv i ne volim nikakvu vrstu psiholoskog pritiska niti se bas dobro nosim sa tim.
Recimo kao klinac sam bio poceo da treniram fudbal jer ono non-stop sam igrao fudbal ispred zgrade, ajmo reci imao nekog talenta ali pre svega bio bas nalozen i zagrejan za to i svi su mislili da kad odem u neki ozbiljan klub da cu da razvalim tamo, medjutim ta epizoda se nije bas nesto slavno zavrsila i to ne bas zbog fudbalskih razloga, vec ono nekako sam se tamo osecao skučeno, potisteno i nakon nekog vremena video sam da bas ne uzivam u tome, da mi je to postalo maltene samo teret i obaveza da nema onog lozenja, uzivanja i slobode kao kad sam pikao fudbal ispred zgrade i da jednostavno nije to to, doduse meni nije bio problem i da treniram 24 sata na dan i da spavam na terenu ali sve nekako oko toga i ne(vezano) direktno za to mi je bilo samo stres, teret i opterecenje, ono sto bi se reklo nije teska robija teski su robijasi. :d
Posle serije teških povreda...malo sam ograničen.I na koji nacin održavate kondiciju ?
...Boban Perper...?
...zamijenio sam sa Bobanom Jankovicem suvlaniskom Perper_a pa sam se i zacudio...Ne znam na koga mislis, ali taj komsija sto je mislio na Bobana Jankovica pokojnog kosarkasa (koji je ziveo tu u kraju) sto je tokom 80-ih i pocetkom 90-ih igrao u Crvenoj Zvezdi a posle u Grckoj i sto je tragicno okoncao karijeru tako sto je ostao nepokretan kada je u afektu udario glavom o konstrukciju kosa.
Inace za njega se govorilo da je mozda i talentovaniji nego Drazen Petrovic (inace tu su ista generacija bili, a mislim da je iste godine on na taj tragican nacin okoncao karijeru kada je i Drazen poginuo, pa eto i mali sinhronicitet, vecna im slava obojici) ali samo sto nije bas voleo mnogo da trenira i nije imao te radne navike a Drazen je bio bas fanaticni radnik i trenirao je maltene po 20 sati dnevno.
Inace i taj komsija koji je bio i prijatelj od Bobana Jankovica mi je malo pricao o njemu, kaze bio je jezivo talentovan ali nije voleo da trenira, voleo kafanu, boemski zivot i to, seca se on kada nije ni na pripreme isao sa Zvezdom, kaze on preko leta dodje na ovaj teren i tako malo popodne ili uvece odigra basket ili malo sutira na kos i to su njemu bile "pripreme" za sezonu, kakva planina, kakvo trcanje po planini, teretana, kakvi bakraci ali trener i klub su mu tolerisali jer je bio najtalentovaniji i najbolji igrac i eto samo taj manjak radnih navika ga je kostao da bas ono ne eksplodira i nema karijeru kao sto su imali Drazen Petrovic, Divac, Djordjevic, Danilovic, Kukoc, Radja, Paspalj i tako te legende, ali Boban Jankovic je u svakom slucaju legenda i maltene postao urbani mit.
"rekreativno"u anketi 80% kazu da se bave rekreativno..što je po meni za pohvalu jer je u danasnje vreme veoma vaznio da se kroz neki sport " izbaci"
kroz aktivnost i znoj ..manje kretanja, unos vece kolicine hrane, alkohola,ljutnja, nezadovoljstvo a pri tom se druži sa ljudima i stice se kondicija
Jel se računa udah izdah, spavanje?I na koji nacin održavate kondiciju ?