- Poruka
- 4.459
Šta će ti taj belaj u životu? ahahahahahahahaOćeš da se upoznamo?![]()
Ahahahahahaha, jašta i jebava i zajebava, sve može. ahahahahaPametno. Važno da si ti muzevnog izabrala, pa neka on jebava.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta će ti taj belaj u životu? ahahahahahahahaOćeš da se upoznamo?![]()
Ahahahahahaha, jašta i jebava i zajebava, sve može. ahahahahaPametno. Važno da si ti muzevnog izabrala, pa neka on jebava.![]()
Samo sam hteo da ti pokažem svoju muškost. Ali zaboravi, imam ja još da učim, ehh...Šta će ti taj belaj u životu? ahahahahahahaha
Svi stalnoSamo sam hteo da ti pokažem svoju muškost. Ali zaboravi, imam ja još da učim, ehh...
Jeste kompliment, ja uvek delim komlimente kada ih neko zasluži. Duboko verujem da svaku trudi i sve dobro što neko uradi ili kaže treba da se nagradi i naglasi, da se ne ostavi mesto nagađanjima.Svi stalno
Al' nešto mi ovo zvuči možda i kao kompliment, ako jeste - hvala
Istog sam mišljenjaJeste kompliment, ja uvek delim komlimente kada ih neko zasluži. Duboko verujem da svaku trudi i sve dobro što neko uradi ili kaže treba da se nagradi i naglasi, da se ne ostavi mesto nagađanjima.
Sta si savetovao?@Belgradeboy ne slušaj me ništa, ne obraćaj pažnju na to što pišem, ništa ne znam, i saveti mi nisu ni za crn *****.
Jesam, sve procitao, zapamtio, zapisao.
Očito pogrešne stvari. Nije vredno pomena.Sta si savetovao?![]()
Sta ovo, uopste, znaci?!Devojka daje signale, oce razgovor, ali nece dejt i na dr mreze.
Zasto ti je avatar toliko, prokleto, iritantan?Ako imate neko dodatno pitanje kazite.
Hvala.
Ja ćepi plaćam uvek.Ovi saveti su ako hoces dodatno da ga skenyas. Da covek vise ne pridje ni jednoj u zivoti.
I na kraju, obavezno plati pice. Zasto? Pa eto zato.
Ni ćevape. I oni sadrže luka...Najbolji savet ne jesti beli luk na dejt. To nigde ne pise po netu u savetima o mž odnosnima, muvanjima.
Ja ćepi plaćam uvek.
Vegi hrana pred dejt.Ni ćevape. I oni sadrže luka...
Samo neku laganu salatu...