Da li sam ja glup?

AcaBg82:
Sta mislis sto me ostatak muske ekipe nikad ne zove kad idu neke ribe? Pa zato sto sam lepsi od svih njih. Jos samo sada preko zime da se nagruvam u teretani , zategnem, pa kad se jos skinem na prolece. Onda ce da pocrkaju od zavisti.
Ja Aco mislim da su tvoji drugovi komplet debili. I da postoji razlog zašto se družiš baš sa njima :)

Ali najveca misterija ce mi uvek biti zasto nase devojke fine casne postene divne momke najcesce uzimaju za drugove a dripce za jebace. E to mi je vecna misterija. Sta je to u skotu sto je toliko jebacki ili je nesto drugo u pitanju.

Pa mogu da se opuste sa takvim momcima -kad i ti momci imaju ociglednih mana, tako da one ne moraju da se opterecuju sopstvenim manama, a ovi fini momci su cesto opusteni ko staka... :) i ko bi se onda osecao opusteno sa njima.....sto je neophodno za nesto vise od price.

moze_bolje:
Pa mogu da se opuste sa takvim momcima -kad i ti momci imaju ociglednih mana, tako da one ne moraju da se opterecuju sopstvenim manama, a ovi fini momci su cesto opusteni ko staka... :) i ko bi se onda osecao opusteno sa njima.....sto je neophodno za nesto vise od price.
Aco ovo je veoma iskren komentar i naravoučenije iz ovoga je: " Kradi,ubijaj,pljačkaj,radi bilo šta,samo nemoj da budeš fin" to im je dosadno i jednolično i nema ništa od yebanja :roll: :wink:

Ma znam da su bile, ali nikada ih nisam video. Ili admini uzmu metlu, ili sliku dobije samo neka mala, acin fan ili... a on stalno ponavlja pricu o beskrajnoj lepoti & nepravdi... ali jednom ce mi naleteti ko 1 na 11, pa cu sklopiti i tu poslednju kockicu oko njegove price, bice mi jasno sve.

Back