Da li sam ja glup?

AcaBg82:
Kada koleginica pocne da vam prosipa pricu , sa faksa naravno, kako bi bilo lepo da ima kolegu sa kim bi ucila a da se usput i kresu u pauzama. Da li to nesto znaci da zeli da mi kaze?
cim kaze tebi, tesko da te posmatra kao kandidata za isto.

ja bih to dozivela kao obicnu konstataciju,sto je verovatno i bilo.

nekako vecina ljudi onima koji ih zanimaju,ne kaze to direktno u facu nego suptilno pokaze...
Aleksej_BASO:
Meni je to licno najveca uvreda koju mogu da dozivim od ribe kada mi tako nastupi, znaci ona mene uopste ne posmatra kao tipa nego kao neko bice??
cus uvrede,posmatra te kao bice a ne kao ogromni setajuci polni organ :D

AcaBg82:
Kada koleginica pocne da vam prosipa pricu , sa faksa naravno, kako bi bilo lepo da ima kolegu sa kim bi ucila a da se usput i kresu u pauzama. Da li to nesto znaci da zeli da mi kaze?

ahah. de me nadje s ovim.
to znachi da ocje da ti kazhe da joj nabacish nekog svog druga poshto si ti toliki blesan da postavljash takva pitanja.

edit. pi je, neko me vecj preduhitrio sa ovakvim odgovorom. al dobro.

W.A.S.P.:

d040.gif
d040.gif
d040.gif
d040.gif
d040.gif

W.A.S.P. obozavam te ;)

moze_bolje:
aca je kao Jeti, nikako da ga vidim... a kapiram da bi se uplasio kada bi video to cudo od kojeg zene baze...

Sta mislis sto me ostatak muske ekipe nikad ne zove kad idu neke ribe? Pa zato sto sam lepsi od svih njih. Jos samo sada preko zime da se nagruvam u teretani , zategnem, pa kad se jos skinem na prolece. Onda ce da pocrkaju od zavisti.

Mislim da bi pre pocrkali nego da gledaju da ja smuvam nesto. Lepsi sam od svih njih sto se face tice, pa i kad se sredimo za izlazak. Da zaista nemam sanse zvali bi me svuda, sta ih boli ***** kad im nisam konkurencija. Njihova patoloska ljubomora samo dokazuje da sam ja zapravo faca.

Aleksej_BASO:
Ko kada bih ja njoj rekao, ej ne mogu da najdem ribu, bukvalno sve koje poznajem su najgori krshevi, nema lepe devojek u gradu... Mada ne bi ona to shvatila...
Jer je mnogo glupa, a? :lol:
Jbg, Alexa, oseća se kada muškarac ima stav - ja sam ovde pametni, ti si sisa i dupe. :)
Nijedna neće das' baca na takvog.
Dobro, neka možda i hoće :shock:

Back