Да ли реп лоше утиче на децу?

Да ли реп утиче лоше на децу?

• Да, утичу поједине песме и групе.

glasova: 15 68,2%
  • Не, деца треба да се угледају на начин живота опеван у таквим песмама.

glasova: 7 31,8%

• Ukupno glasova
    22
  • Anketa je zatvorena .
Tih, pa i ja slusham rep, mada ne mozesh da kazesh da danashnji klinci(i ja sam danashnja klinka :mrgreen: ali ne slusham navedene) slushaju rep, oni slushaju one "kvazi" smarache tipa Cvija, Tatula, Unije neke bla bla, otkud znam..
Shto se mene tiche svako bira svoj nachin zivota, ja slusham povremeno Prtija, i to mi je ok..
U stvari ovo pitanje moglo bi punoo da se razmatra....

Tih, pa i ja slusham rep, mada ne mozesh da kazesh da danashnji klinci(i ja sam danashnja klinka :mrgreen: ali ne slusham navedene) slushaju rep, oni slushaju one "kvazi" smarache tipa Cvija, Tatula, Unije neke bla bla, otkud znam..
Shto se mene tiche svako bira svoj nachin zivota, ja slusham povremeno Prtija, i to mi je ok..
U stvari ovo pitanje moglo bi punoo da se razmatra....

unija nije smaracina
cvija nije rep
a sta ti slusas?

to branis Uniju samo zato sto su iz NS-a lokal patriotizam :mrgreen: nisu nista posebno...mene i smaraju *** jednio mi je gotiva ona pesma "nema stresa feat. Ana Masulovic"

cek cek
govorimo o sezoni love ili ovom tejpu s rastom?jer kasetu zaista necu da komentarisem,izuzevsi par linija ono je isto radjeno za "****.zovnu" klincuriju i iako je mixtape sh.itina nevidjena,vrti se non-stop,znaci radjen je namenski za odredjeni deo publike
dripac je vecinu razvalio u sezoni love,jeste jasta hiperbolisan licni dozivljaj u textovima,ali je dobro odradjeno.
uf geto,ne znas ti kakve sve izrode ima ns,ovo se jos drzi:mrgreen:

cek cek
govorimo o sezoni love ili ovom tejpu s rastom?jer kasetu zaista necu da komentarisem,izuzevsi par linija ono je isto radjeno za "****.zovnu" klincuriju i iako je mixtape sh.itina nevidjena,vrti se non-stop,znaci radjen je namenski za odredjeni deo publike
dripac je vecinu razvalio u sezoni love,jeste jasta hiperbolisan licni dozivljaj u textovima,ali je dobro odradjeno.
uf geto,ne znas ti kakve sve izrode ima ns,ovo se jos drzi:mrgreen:

preslusao i jedno i drugo i sezona love mi je ono ok al' nista posebno sad da kazem vauu a ovo sto su snimlili sa Rastom mi je bas tesko njesra i slazem se da Dripac se izdvaja od njih i ima dobrih solo stvari...

slusaj njegov vers ovde sto je gostovao Dadi na mixtape-u...pokidao :D

Наравно да утиче лоше.

Прихватамо одвратну црначку културу величања криминала(што је најтужније оног ситног).

Чујем шта ми сестра слуша и пева и уопште ми није драго. Рекао сам јој да у кући више никада не пушта те бљувотине. (још ти ликови довели Кристијана Голубовића, оног мутавог џепароша и сада да ми неко каже да реп не велича криминал:dash:)

Наравно да утиче лоше.

Прихватамо одвратну црначку културу величања криминала(што је најтужније оног ситног).

Чујем шта ми сестра слуша и пева и уопште ми није драго. Рекао сам јој да у кући више никада не пушта те бљувотине. (још ти ликови довели Кристијана Голубовића, оног мутавог џепароша и сада да ми неко каже да реп не велича криминал:dash:)

Наравно да утиче лоше.

Vau... mislim... vau. Ne znam shta drugo da ti kazhem. -.-

Los rep lose utice na decu.A takav je novi rep.Sve se iskomercijalizovalo, svi su kriminalci, svi su bossovi, uglavnom - sve moj do mojega, za mojega mesto nema.A fora je sto klinci veruju tekstovima koje pisu neke sekaperse i e-thugovi tj. thugovi samo u pesmama, ap se i oni loze i krenu da prave iste stvari.I tako u krug.

Doduse, ima par dobrih stvari, recimo,

Back