Да ли реп лоше утиче на децу?

Да ли реп утиче лоше на децу?

• Да, утичу поједине песме и групе.

glasova: 15 68,2%
  • Не, деца треба да се угледају на начин живота опеван у таквим песмама.

glasova: 7 31,8%

• Ukupno glasova
    22
  • Anketa je zatvorena .
Vise ovaj Grand upropasti ovu decu, nego rep. Ne mozes da nadjes normalno obucenu devojku, nego misli da je pica ako obukla minić 15cm i čizme do kolena, ravne šiške, kao pod libelu da ih šišala i 50ml parfema.

Gad demet!!!

cuti bre seratoru cim dodjes kuci drkas.. kad mi neko to kaze,popizdim,sta je normalna devojka,kaludjerska odora?

ja volim picic u svim izdanjima:mrgreen:

Sad ozb. post na temu....lupas da nisi ni svestan,ja konkretno slusam dosta domaci rep al' konkretno prti ne gotivim tj. taj nihov sirov zvuk kao i jos neke repere i velika vecina repera kod nas su fakultetski obrazovani i rade razne poslove jer konkretno od repa kod nas ne moze da se zivi....snimaju samo iz ljubavi prema toj vrsti muzike jer zarade za neki zivot nema kod nas.

mnogo si ti naivan
kao sto su neki vec rekli,razlicitim masama servira razlicita muzika
ali...je apsolutno svima je u cilju da zarade samo sto ti naprave takve pesme da bi se prosto razocarao da shvatis kako je sarena laza,a zapravo jeste tako hteo-ne hteo

Vi ljudi pricate o masovnoj kulturi, i to jeste odgovor na pitanje.
Svaka masovna kultura ima svoju ciljnu grupu...

Po nekom objektivnom posmatranju, svaka masovna kultura je losa. A masovna kultura nije samo REP, nego onda i rock, rnb, i slicno... Sve sem klasicne muzike, koja ima duhovnu vrednost.
Zato se o ukusima ne raspravlja.

I ova tema je dvestoti put prosipanje iz supljeg u prazno. Glasam za LOCK! :whistling:

mnogo si ti naivan
kao sto su neki vec rekli,razlicitim masama servira razlicita muzika
ali...je apsolutno svima je u cilju da zarade samo sto ti naprave takve pesme da bi se prosto razocarao da shvatis kako je sarena laza,a zapravo jeste tako hteo-ne hteo

Ne mozes meni to da kazes kada slusam 5-6 razlicitih muzickih pravaca pa imam ograniceno misljenje...i kako to keve ti muzika moze konkretno da upravlja mojim mozgom da ja budem recimo losiji covek od nekoga samo zato ako lupam sad slusam Mileta Kitica? :D mogu da budem samo ljakse jer slusam tog sabana al' intelektualno,socijalno to ne moze da utice na mene a verujem ni druge ljude...

a pogledaj Pink Floyd, Peperse, Depeche Mode....sve masovno popularno a dobro

Po cijem kriterijumu je to dobro?
Tu ne postoji objektivan kriterijum, samo subjektivno misljenje i ukus...

Mozda je kvalitetno muzicki, inventivno... ali i to je stvarano za publiku, u cilju propagande, necije slave, da bi nekome donelo slavu, tako da se svrstava u isti rang za grandom... nema tu veze ko je koliko ulozio u marketing... svojih zivaca i kreativnosti, ili golog tela.

Po cijem kriterijumu je to dobro?
Tu ne postoji objektivan kriterijum, samo subjektivno misljenje i ukus...

Mozda je kvalitetno muzicki, inventivno... ali i to je stvarano za publiku, u cilju propagande, necije slave, da bi nekome donelo slavu, tako da se svrstava u isti rang za grandom... nema tu veze ko je koliko ulozio u marketing... svojih zivaca i kreativnosti, ili golog tela.

a koja muzika nije stvarana za publiku? Bezvezan je argument.

a koja muzika nije stvarana za publiku? Bezvezan je argument.

Debitantska pesma ovih grupa moze se jedino smatrati kulturnim stvaralastvom, jer je to bio samo mamac, da bi se videlo sta narod voli. I kad su ustanovili da imaju svoju publiku, oni su nastavili da rade po svom sistemu.
Kulturno vredno je samo ono sto se stvara "za sebe".
Mislis da je "baviti se muzikom" toliko jeftin hobi, da svako moze da izda ono sto je stvorio za sebe, sto ga je jednom nadahnulo?

@ghetto
ili me nisi razumeo,ili si citirao pogresan post:mrgreen:
muzika moze da utice na tebe,tvoje raspolozenje,ali naravno ne u tolikoj meri kao sto postavljac ove teme navodi
nego sam ti ja odgovorila na ovo za radjenje repa iz ljubavi.

Ok nismo se razumeli :) pa tako je...sta mislis da ovde neko radi rep zbog para i da od toga moze da se zivi u Srbiji? :neutral: veruj mi nije uopste tako i oni i te male pare sto uzmu od nastupa treba da uloze u spot,bitove,album,produkciju itd. niko nije uzeo neke besne pare od toga u Srbiji jer da je tako zasto bi ovi najpoznatiji reperi kod nas isli na fax i radili kada mogu ko crnje u Americi da imaju milione,kurave i zive u vilama i ne rade nista vec samo bleje ;)

rede iskljucivo iz ljubavi prema muzici i to 'e to,naravno voleli bi i oni da od toga moze da se zivi u Srbiji al *** sad.Doduse ovi novokomponovani klinci sabani rade da bi bili popularni kod riba :dash:

Back