Major_Pavle_Djurisic
Primećen član
- Poruka
- 619
Ti si cuo samo za BS al' ima jos jako puno repera/rep grupa koji su odlicni....
Марчело, поента је у томе да не пратим реп уопште.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si cuo samo za BS al' ima jos jako puno repera/rep grupa koji su odlicni....
Vise ovaj Grand upropasti ovu decu, nego rep. Ne mozes da nadjes normalno obucenu devojku, nego misli da je pica ako obukla minić 15cm i čizme do kolena, ravne šiške, kao pod libelu da ih šišala i 50ml parfema.
Gad demet!!!
Sad ozb. post na temu....lupas da nisi ni svestan,ja konkretno slusam dosta domaci rep al' konkretno prti ne gotivim tj. taj nihov sirov zvuk kao i jos neke repere i velika vecina repera kod nas su fakultetski obrazovani i rade razne poslove jer konkretno od repa kod nas ne moze da se zivi....snimaju samo iz ljubavi prema toj vrsti muzike jer zarade za neki zivot nema kod nas.
To nije tacno.. Znam mnoogo dece koje slusaju tu muziku (i ja sam jedna od njih) a nisu nasilni, ili uopste podrzavaju drogu, kriminal ili prostituciju... Tako da to sto ti pricas su nebuloze...
Vise ovaj Grand upropasti ovu decu, nego rep. Ne mozes da nadjes normalno obucenu devojku, nego misli da je pica ako obukla minić 15cm i čizme do kolena, ravne šiške, kao pod libelu da ih šišala i 50ml parfema.
Gad demet!!!
mnogo si ti naivan
kao sto su neki vec rekli,razlicitim masama servira razlicita muzika
ali...je apsolutno svima je u cilju da zarade samo sto ti naprave takve pesme da bi se prosto razocarao da shvatis kako je sarena laza,a zapravo jeste tako hteo-ne hteo
Po nekom objektivnom posmatranju, svaka masovna kultura je losa. A masovna kultura nije samo REP, nego onda i rock, rnb, i slicno... Sve sem klasicne muzike, koja ima duhovnu vrednost.
cuti bre seratoru cim dodjes kuci drkas.. kad mi neko to kaze,popizdim,sta je normalna devojka,kaludjerska odora?
ja volim picic u svim izdanjima![]()
diskutabilno
Марчело, поента је у томе да не пратим реп уопште.
Pa mis'im... ima i dobre strane... integracija drustvenih grupa... seljoberi za Sasu Popovica i satanisti za Merilina Mensona.
a pogledaj Pink Floyd, Peperse, Depeche Mode....sve masovno popularno a dobro
Po cijem kriterijumu je to dobro?
Tu ne postoji objektivan kriterijum, samo subjektivno misljenje i ukus...
Mozda je kvalitetno muzicki, inventivno... ali i to je stvarano za publiku, u cilju propagande, necije slave, da bi nekome donelo slavu, tako da se svrstava u isti rang za grandom... nema tu veze ko je koliko ulozio u marketing... svojih zivaca i kreativnosti, ili golog tela.
a koja muzika nije stvarana za publiku? Bezvezan je argument.
@ghetto
ili me nisi razumeo,ili si citirao pogresan post
muzika moze da utice na tebe,tvoje raspolozenje,ali naravno ne u tolikoj meri kao sto postavljac ove teme navodi
nego sam ti ja odgovorila na ovo za radjenje repa iz ljubavi.