- Poruka
- 76.576
Неће, ма где сме НАТО да удари на Моћну Русију!И ако дође до нуклеарног рата,Србија неће осетити нуклеарни удар,до нас ће доћи мањи интензитет радијације.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неће, ма где сме НАТО да удари на Моћну Русију!И ако дође до нуклеарног рата,Србија неће осетити нуклеарни удар,до нас ће доћи мањи интензитет радијације.
Не сме НИКО.Неће, ма где сме НАТО да удари на Моћну Русију!
Руси смеју. Јасно су упозорили НАТО шта ће бити ако их нападну!Не сме НИКО.
Nigdje se nisam osjećala tako sigurno i ugodno kao u Rusiji.Ma čim krene o opoziciji u Rusiji znaš da je vidio nikada nije.Floskule o zapadnoj slobodi neka priča Snoudenu i sličnima.Tramp dva pokušaja atentata, montirani sudski proces i šta sve ne.
Pitaj @Agafja i slične koji su u Rusiji stvarno dolazili i boravili šta misle o istoj.
Руси су мени симпатични, некако словенски топли, све супротно како их запад често приказује и сатанизује.Nigdje se nisam osjećala tako sigurno i ugodno kao u Rusiji.
Rusiju mogu usporediti sa Zagrebom moje mladosti u Jugi, ili općenito našom bivšom državom.
Svugdje si mogao i danju i noću jednako je sigurno bilo.
Kako su se Nemačka i SAD dogovorile da ovi potonji drže svoju vojsku u njihovoj državi?Ukoliko je cilj prisustva strane vojske uspostavljanje suvereniteta nad zemljom i preuzimanja vlasti onda je okupacija.
Ako je razlog mirovna misija, humanitarna pomoć, dogovor između dve zemlje, onda nije okupacija.
To sve lepo definiše Ženevska konvencija.
To moraš njih da pitaš, nisam bio prisutan kad su se dogovarali.Kako su se Nemačka i SAD dogovorile da ovi potonji drže svoju vojsku u njihovoj državi?
A gde si bio prisutan?To moraš njih da pitaš, nisam bio prisutan kad su se dogovarali.
Danas sam bio prisutan na ručku kod mene u firmi.A gde si bio prisutan?
pre skoro 12 godinaПричају оно што чују од медија, испран мозак.
Када је кренула ескалација сукоба у Украјини 2022. године мјесецима су писали како је Путин просто једно јутро полудио.
Нико ни слова како је све заправо кренуло 2014 године.
Rusiju uglavnom podcjenjuju oni koji u njoj nikad nisu bili.Руси су мени симпатични, некако словенски топли, све супротно како их запад често приказује и сатанизује.
Али ако га дираш и нападаш на његовом терену разбиће ти главу.Али ни мање ни више како би ти разбио главу амерички каубој да му дођеш на домаћи терен и кењаш о америчкој историји и покоравању индијанаца нпр.
Наравно да постоји руска мафија, наравно да постоји криминал и корупција.Таквих девијација има у свакој држави.
Али толику државетину паушално оцјенити са ма де они су на нивоу тамо неке афричке државе.Не, не и не.То просто није тачно.
Ни Русија ни НАТО се не плаше конфликта.Poljsku? Finsku? Švedsku? Estoniju?
Naravno da ne.
Podigni prst i vidi da li sme da pljune lolPoljsku? Finsku? Švedsku? Estoniju?
Naravno da ne.
Da je Ukrajina postala članica NATO-a 1990-ih, Putin ne bi izvršio invaziju na Ukrajinu.Ни Русија ни НАТО се не плаше конфликта.
Иначе се овај рат не би десио.
Da je Ukrajina postala članica NATO-a 1990-ih, Putin ne bi izvršio invaziju na Ukrajinu.
Zašto si postavio to pitanje?А што Калифорнија не би постала део Руске Федерације онда?