Da li Putin ima hrabrosti da izvrši invaziju na zemlju koja je članica NATO-a?

• Začetnik teme Začetnik teme PA8
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma čim krene o opoziciji u Rusiji znaš da je vidio nikada nije.;) Floskule o zapadnoj slobodi neka priča Snoudenu i sličnima.Tramp dva pokušaja atentata, montirani sudski proces i šta sve ne.
Pitaj @Agafja i slične koji su u Rusiji stvarno dolazili i boravili šta misle o istoj.
Nigdje se nisam osjećala tako sigurno i ugodno kao u Rusiji.
Rusiju mogu usporediti sa Zagrebom moje mladosti u Jugi, ili općenito našom bivšom državom.
Svugdje si mogao i danju i noću jednako je sigurno bilo.

Nigdje se nisam osjećala tako sigurno i ugodno kao u Rusiji.
Rusiju mogu usporediti sa Zagrebom moje mladosti u Jugi, ili općenito našom bivšom državom.
Svugdje si mogao i danju i noću jednako je sigurno bilo.
Руси су мени симпатични, некако словенски топли, све супротно како их запад често приказује и сатанизује.
Али ако га дираш и нападаш на његовом терену разбиће ти главу.Али ни мање ни више како би ти разбио главу амерички каубој да му дођеш на домаћи терен и кењаш о америчкој историји и покоравању индијанаца нпр.
Наравно да постоји руска мафија, наравно да постоји криминал и корупција.Таквих девијација има у свакој држави.
Али толику државетину паушално оцјенити са ма де они су на нивоу тамо неке афричке државе.Не, не и не.То просто није тачно.

Ukoliko je cilj prisustva strane vojske uspostavljanje suvereniteta nad zemljom i preuzimanja vlasti onda je okupacija.

Ako je razlog mirovna misija, humanitarna pomoć, dogovor između dve zemlje, onda nije okupacija.

To sve lepo definiše Ženevska konvencija.
Kako su se Nemačka i SAD dogovorile da ovi potonji drže svoju vojsku u njihovoj državi?

Причају оно што чују од медија, испран мозак.
Када је кренула ескалација сукоба у Украјини 2022. године мјесецима су писали како је Путин просто једно јутро полудио.
Нико ни слова како је све заправо кренуло 2014 године.
pre skoro 12 godina

Руси су мени симпатични, некако словенски топли, све супротно како их запад често приказује и сатанизује.
Али ако га дираш и нападаш на његовом терену разбиће ти главу.Али ни мање ни више како би ти разбио главу амерички каубој да му дођеш на домаћи терен и кењаш о америчкој историји и покоравању индијанаца нпр.
Наравно да постоји руска мафија, наравно да постоји криминал и корупција.Таквих девијација има у свакој држави.
Али толику државетину паушално оцјенити са ма де они су на нивоу тамо неке афричке државе.Не, не и не.То просто није тачно.
Rusiju uglavnom podcjenjuju oni koji u njoj nikad nisu bili.
Da jesu, uvidjeli bi brzo da smo mi treći svijet za njih.

Back