Da li Putin ima hrabrosti da izvrši invaziju na zemlju koja je članica NATO-a?

Ne, ja ne mislim uopste da treba ono "o pokojniku sve najbolje", osim da se covek suzdrzi bas od tolikog vredjanja jer to ni na sta ne lici, ali u moru losih politicara svih ovih godina i decenija, ovaj mi se nekako cinio da je imao osecaj za narod i svoju okolinu, da je imao "dusu".
Veruj mi taj je bio najgori, meni su još najbolji Evropejci jer imaju neki kodeks iako kradu, ovi em kradu em su vrlo losi po okolinu i vrlo su oholi prema ljudima, Palma je po navodima organizovao i žurke sa maloletnicama.

Veruj mi taj je bio najgori, meni su još najbolji Evropejci jer imaju neki kodeks iako kradu, ovi em kradu em su vrlo losi po okolinu i vrlo su oholi prema ljudima, Palma je po navodima organizovao i žurke sa maloletnicama.
Ima tema o Palmi, a ja u to ne verujem jer je receno i "obelodanjeno" na vrlo ponizavajuci nacin za "zrtve". Stoga sumnjam u istinotost i iskrenost toga.

Да је био шпијун постоје докази. Али конкретно, због чега је Наваљни био у затвору, знаш ли?
Neprijatelj naroda je bio, trebalo ga ja obesiti javno, kako on sme imati drugo mišljenje u odnosu na imperatora...

Zato I jeste Rusija bas slobodna zemlja, a ne Amerika u kojoj možeš 8g maksimalno biti na vlasti...

Dokaži da se ljudska prava najviše poštuju u Rusiji. Čekam...
Vidite kolega PA8,nama Srbima nisu najvaznija ljudska prava stanovnika drugih drzava. Missim lepo je to sto neke drzave postuju ljudska prava svog stanovnistva ali nemamo mi od toga nista jer i drzave koje postuju ljudska prava svojih gradjana ili stanovnistva mogu biti neprijateljske prema nasoj drzavi i nasem narodu a time i prema nasim pravima.Isto tako drzave koje mozda nisu toliko dobri postovaoci ljudskih prava svog stanovnistva mogu biti (prijateljski) naklonjeni nasoj drzavi.
Sve je dakle pitanje interesa a ne pitanje ljudskih prava.

Vidite kolega PA8,nama Srbima nisu najvaznija ljudska prava stanovnika drugih drzava. Missim lepo je to sto neke drzave postuju ljudska prava svog stanovnistva ali nemamo mi od toga nista jer i drzave koje postuju ljudska prava svojih gradjana ili stanovnistva mogu biti neprijateljske prema nasoj drzavi i nasem narodu a time i prema nasim pravima.Isto tako drzave koje mozda nisu toliko dobri postovaoci ljudskih prava svog stanovnistva mogu biti (prijateljski) naklonjeni nasoj drzavi.
Sve je dakle pitanje interesa a ne pitanje ljudskih prava.
Indikativno je da su protiv Putina zemlje u kojima najviše poštuju ljudska prava.

1000007044.jpg

Back