gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Da otvorim WC za narkomane??Podaviće se pa ću ja biti kriv.sram te biloo, moras da budes otvoreniji i bices srecniji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da otvorim WC za narkomane??Podaviće se pa ću ja biti kriv.sram te biloo, moras da budes otvoreniji i bices srecniji
otkud sad to?
ja sam otvorenog uma i priznajem sve narode osim jednog
Pa sta 'oces bre ti.. imas gore pesmicu, baci je repeat mod... i uzivaj![]()
drugar, kakvi su te sad narkomani spopali?Da otvorim WC za narkomane??Podaviće se pa ću ja biti kriv.
pa jel vi mislite da je ovo deo sireg plana?Da je pameti pa da se zavučemo Otomanima u debelo crevo, ionako će oni za koju deceniju ponovo ovuda vladati...
drugar, simpaticno je to ali niije dovoljno
Ovi iz LDPa.drugar, kakvi su te sad narkomani spopali?
oni nisu narkomani i sta su ti radili?Ovi iz LDPa.
Kako ti to znaš?Maskirao si se u ''normalnog'' čoveka i građanina?oni nisu narkomani i sta su ti radili?
to su turci naama radili
Još su gradili kule od lobanja....
A danas mi je pričala stara porodična prijateljica da je njen deda ubio jednog turčina negde u hercegovini, jer je morao turčinu da služi umesto konja.
Pošto je konj bio bolestan a on sluga turčinu ovaj ga je terao da ga jaše umesto konja i tako išao u grad.
Kad je dedi dosadilo on odvede turčina do nekog ambara i tamo ga je ubio.
KO VOLI AMERIČKO?
JA KADA SAM SKORO NEGDE NA TV-U VIDEO BRUSA VILISA PITAO SAM LJUDE OKOLO: JEL ON JOŠ ŽIV ?
kaako sad to? pojavilo se par turskih serijica i vi se bunite i smisljate teorije zavera, a sta je sa americkim filmovima i serijama koje su oduvek i zauvek oko nas? malko ste licemerni mozda zar ne drugari?
Zezo ja jednog komsiju , stariji, a doduse malo blesav, da lici na Brus Vilisa..
Dok ovaj u nije video u filmu za koga ga prozivam...
I srete me jedan dan i kaze - Hebote, jel' ti ja licim na onog pickonju![]()
Друго је кад гледаш серије које разумеш и без превода. Учио си тај језик у школама и навикао си се на америчке серије и филмове.
Ја на пример не могу гледати немачке филмове.
А што се тиче турака, то је већ ужас.
U te meksikanske, indijske i turske serije je minimalno uloženo (pa im je tolika i cena)...pa to nadoknađuju odavno prežvakavanim tematikama koje (izgleda i dalje) gledaoce pogađaju u jedne te iste emocije (što bi rekli Pantersi), sa pokušajima da to bude u što većim intenzitetima.kaako sad to? pojavilo se par turskih serijica i vi se bunite i smisljate teorije zavera, a sta je sa americkim filmovima i serijama koje su oduvek i zauvek oko nas? malko ste licemerni mozda zar ne drugari?
Zar imaš pravo bilo kome ovde to da zameriš?! Pitanje je samo kako tebi ne smeta, činjenica da ti se ovde podrugljivo pušta podsećanje na 300 god ropstva? Misliš, tebe omašilo, pa kao da se nije ni desilo ?! A ne pada ti na pamet, da zamalo danas nisi živ, jer ti pra-čukun deda napravio čukun dedu sa jednim jajetom, a poenta je da za malo i to jedno da izgubi, da nije gazda turčin toliko bio pijan i neprecizan dok ga šutirao u ista...samo iz razloga jer se ovaj pobunio što turčin hteo da mu ebe ženu...što posle verovatno i jeste, pa tako napravio tvoju lozu iz koje ti sad sa turskim avatarom se pro******vaš i uzdižeš istepa ovo nije cisto zabavno filmska temilica, narocito su se uzbudili zbog sulejmana velicanstvenog koji je zasnovan na realnim dogadjajima