Nosimo ih obe. A Tara je i rekla zasto... To je bila najludja noc... Jedino smo tako mogle da se ugrejemo...meni se ne sviđa šo dana nosi japanke sa čarapama....inače su se baš prolepšale...

Nosimo ih obe. A Tara je i rekla zasto... To je bila najludja noc... Jedino smo tako mogle da se ugrejemo...meni se ne sviđa šo dana nosi japanke sa čarapama....inače su se baš prolepšale...
Malo si ga zakomplikovao, al' generalno nikad ne mozes da budes siguran sta ce da ispadne iz nekog odnosa zvanog prijateljstvo. Al' jeste ljubav ako ti je stalo i ako brines o toj osobi, imas poverenja u nju i razumete se, nebitno sta moze da se ispostavi u nekom trenutku.ljubav prema prijateljima...ili su to samo osobe s kojim ti je ugodno druzenje...i koje ce ti pomoci kad ti treba....da li je to ljubav...ili samo obostrani interes....ili jednostavno.... podudaranje..dvije osobnosti...koje mogu da razmjenjuju....obostrani interes....sa nekom vrstom povjerenja...?![]()
e tako..generalno nikad ne mozes da budes siguran sta ce da ispadne iz nekog odnosa
Nisam primetila da se za prijatelje postavlja pitanje da li postoji ljubav izmedju njih. Podrazumeva se da je ljubav jedno a prijateljstvo drugo.ljubav prema prijateljima...ili su to samo osobe s kojim ti je ugodno druzenje...i koje ce ti pomoci kad ti treba....da li je to ljubav...ili samo obostrani interes....ili jednostavno.... podudaranje..dvije osobnosti...koje mogu da razmjenjuju....obostrani interes....sa nekom vrstom povjerenja...?![]()
pa nebih ja to reklaNa kraju ces se udati za prijatelja.
Nema veze ako se zakunes, uvek mozes da pogazis rec.pa nebih ja to rekla....ali da budem oprezna nebih da se zaklinjem jer se zna: najedes se najvise onog hleba kojeg neces ;-).....