Maslachak
Poznat
- Poruka
- 9.333
posle toliko godina na forumu, racku mora da ti je k`o upisan. ja moram da odradim josh dve godine pa da dobijem i drugu sisu velichine D.shto ja pa ja imam lijepo spolovilo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
posle toliko godina na forumu, racku mora da ti je k`o upisan. ja moram da odradim josh dve godine pa da dobijem i drugu sisu velichine D.shto ja pa ja imam lijepo spolovilo?
Nemoj tako doca je dobar tehnicar![]()
posle toliko godina na forumu, racku mora da ti je k`o upisan. ja moram da odradim josh dve godine pa da dobijem i drugu sisu velichine D.![]()
ja sam dobar tehnichar sa finim penisom .
Dobro sto si ljubomoran..ubedio si nas..de da ti ne verujemo kad imas laptop od 3 iljade maraka![]()
vec?jeste, proculo se vec na forumu.
vec?
brate, kakve smo mi trachare.
el ima neshto novo shto sam propustila? el neki forumash napravio nekoj forumashici dete i to?
postoji pichka na trotinetu
strashno..tako je ovde svaki dan...zabavno?![]()
Postoje li i kakvi su to muškarci, zanima me mišljenje muške i ženske populacije i
da li postoji izraz sa sličnim značenjem za ženski deo populacije.
Zahvaljujem na saradnji, pozdrav.
Pa oces ja da ti ih skidam![]()
Postoji sličan izraz.....ko...na bicikli je kao....(ženski polni organ) na vrtešci ili rupa na tarabi....
postoji pichka na trotinetu
To je ustvari izraz iz filma "Crni bombarder".
Dragan Bjelogrlic je sve vreme tvrdio da je "Duh koji hoda" dok mu inspektor Petar Bozovic nije rekao da je ustvari "***** na bicikli"...eto...![]()
to je za mene isti onaj tip muškarca za kojeg se kaže da je "papučar"...
Postoje li i kakvi su to muškarci, zanima me mišljenje muške i ženske populacije i