Da li postoji limit seksualnih partnera?

Sa njene "ti si mi jako jako drag ali mogu ti ponuditi samo "drugarstvo""
Odbio sam ga.
Sad sam ponovo procitao tvoj post.. Slusaj, u krajnjem slucaju vrlo korektno od nje, sa jedne strane. Znala je da ne moze da ti pruzi vezu kakvu vecina ocekuje da ima i uradila je ono najbolje za tebe. A iz ponasanja posle tvog odbijanja se vidi da i njoj nije bilo svejedno ali je ipak razumno bice i nije htela da oboje uplice u takve seme, koje su zaista teske.

Sad sam ponovo procitao tvoj post.. Slusaj, u krajnjem slucaju vrlo korektno od nje, sa jedne strane. Znala je da ne moze da ti pruzi vezu kakvu vecina ocekuje da ima i uradila je ono najbolje za tebe. A iz ponasanja posle tvog odbijanja se vidi da i njoj nije bilo svejedno ali je ipak razumno bice i nije htela da oboje uplice u takve seme, koje su zaista teske.
Znam brate.
I još njena čuvena izjava koja mi odzvanja svaki dan.
Da si pametan kao što nisi bio bi mi zahvalan što te odbijam.

Слажем се,али имаш нападне рибе.
Ne radi se dali je napadna ili ne nego po ponašanju rečniku manirima ..nekim stavovima(sve pobrojano neko kraće vreme se može prikriti) pa onda na kraju krajeva i po razrađenosti..razorenosti.(vidi se odmah)
Zatim razne tetovaže.(manje više)
Način šminkanja(manje više)
Itd..
Iscrtane obrve.....

Ne radi se dali je napadna ili ne nego po ponašanju rečniku manirima ..nekim stavovima(sve pobrojano neko kraće vreme se može prikriti) pa onda na kraju krajeva i po razrađenosti..razorenosti.(vidi se odmah)
Zatim razne tetovaže.(manje više)
Način šminkanja(manje više)
Itd..
Iscrtane obrve.....
Знам буразеру,нисам монах јбг.

Ako zelis da shvatis
Nisam je pitao sa koliko muskaraca je bila
Pitanje koje ostaje bez odgovora je
Zasto bi bilo koja osoba muska zenska krila taj broj ako zna da nije radila nista pogresno?
Nebitno da li je cifra zaokruzena ili orijentaciona.
Cemu tajnovitost?
Pa krila bi da je ne razapne društvo.
Znamo odgovor na to pitanje.
Samo treba i žene da počnu da otvoreno pričaju o tome.

Pa krila bi da je ne razapne društvo.

Nije diskusija vodjena o javnom obelodavanju broja bivsih partnera.
.........
Posto su se misli i emocije istalozile nakon ove debate zakljucujem:
-Ne postoji realni limit sexualnih partnera, sem vremena i mogucnost.
-Previse partnera smo imali ako zelimo da umanjimo taj broj u razgovoru sa voljenom osobom.

ova tema

https://forum.krstarica.com/threads/koliko-ex-partnera-je-previse.934251/

me je inspirisala za ovu temu :D

da li postoji broj seksualnih partnera koji je limit..ono u fazonu..previse ih je bilo..

iz sopstvenog ugla u odnosu na sopstveni seksualni zivot a i iz ugla u odnosu na partnera i njegov prethodni seksualni zivot.

image
Ne kaljajte sebe sljamom. Greh je zarazan.

Nije kao nego jesam imala :strika:

To vama problem, meni srecom nije niti je ikome ikad bio problem u mom privatnom zivotu. Srecom nisam nailazila na muskarce koji su optereceni time sa koliko je osoba ko spavao.
Prošlo ih toliko i ni jedan se nije zadržao kraj tebe.Kako to?
Naravno da nisu bili opterećeni.I nije u pitanju sreća nego nešto drugo.

Back