Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Kako god, ne moze da se vidi sta je ko odgovorio (anonimna anketa)Oćeš tabe503 da se lažemo
ili da broj iskreno kažemo?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako god, ne moze da se vidi sta je ko odgovorio (anonimna anketa)Oćeš tabe503 da se lažemo
ili da broj iskreno kažemo?![]()
Sad sam ponovo procitao tvoj post.. Slusaj, u krajnjem slucaju vrlo korektno od nje, sa jedne strane. Znala je da ne moze da ti pruzi vezu kakvu vecina ocekuje da ima i uradila je ono najbolje za tebe. A iz ponasanja posle tvog odbijanja se vidi da i njoj nije bilo svejedno ali je ipak razumno bice i nije htela da oboje uplice u takve seme, koje su zaista teske.Sa njene "ti si mi jako jako drag ali mogu ti ponuditi samo "drugarstvo""
Odbio sam ga.
Znam brate.Sad sam ponovo procitao tvoj post.. Slusaj, u krajnjem slucaju vrlo korektno od nje, sa jedne strane. Znala je da ne moze da ti pruzi vezu kakvu vecina ocekuje da ima i uradila je ono najbolje za tebe. A iz ponasanja posle tvog odbijanja se vidi da i njoj nije bilo svejedno ali je ipak razumno bice i nije htela da oboje uplice u takve seme, koje su zaista teske.
Слажем се,али имаш нападне рибе.Šta ima da se raspituju za prošlost.To se "vidi" po svemu.
Ne radi se dali je napadna ili ne nego po ponašanju rečniku manirima ..nekim stavovima(sve pobrojano neko kraće vreme se može prikriti) pa onda na kraju krajeva i po razrađenosti..razorenosti.(vidi se odmah)Слажем се,али имаш нападне рибе.
Знам буразеру,нисам монах јбг.Ne radi se dali je napadna ili ne nego po ponašanju rečniku manirima ..nekim stavovima(sve pobrojano neko kraće vreme se može prikriti) pa onda na kraju krajeva i po razrađenosti..razorenosti.(vidi se odmah)
Zatim razne tetovaže.(manje više)
Način šminkanja(manje više)
Itd..
Iscrtane obrve.....
Uz tebe sam ❤Ok onda po nekima cu ja ostati sama, jadna.
Mozda najbolje da se odem roknuti da si skratim muke koje predvidjate da cu imati ja i ostali poput mene.. ha sta mislite?
Pa krila bi da je ne razapne društvo.Ako zelis da shvatis
Nisam je pitao sa koliko muskaraca je bila
Pitanje koje ostaje bez odgovora je
Zasto bi bilo koja osoba muska zenska krila taj broj ako zna da nije radila nista pogresno?
Nebitno da li je cifra zaokruzena ili orijentaciona.
Cemu tajnovitost?
Pa krila bi da je ne razapne društvo.
Ne kaljajte sebe sljamom. Greh je zarazan.ova tema
https://forum.krstarica.com/threads/koliko-ex-partnera-je-previse.934251/
me je inspirisala za ovu temu
da li postoji broj seksualnih partnera koji je limit..ono u fazonu..previse ih je bilo..
iz sopstvenog ugla u odnosu na sopstveni seksualni zivot a i iz ugla u odnosu na partnera i njegov prethodni seksualni zivot.
![]()
ko je angelina?Ne kaljajte sebe sljamom. Greh je zarazan.
Mmmm ne bih to nazvao zarazom.Preciznije bi mi bolo reći-pad.Ne kaljajte sebe sljamom. Greh je zarazan.
Prošlo ih toliko i ni jedan se nije zadržao kraj tebe.Kako to?Nije kao nego jesam imala
To vama problem, meni srecom nije niti je ikome ikad bio problem u mom privatnom zivotu. Srecom nisam nailazila na muskarce koji su optereceni time sa koliko je osoba ko spavao.