P pterobog Primećen član Poruka 720 27.12.2009. u 19:02 - Da li posjucujete kladionicarske sajtove i blogove? #1 Pozz,noj blog je pterodaktil1x2.bloger.hr.Zanima me da li vi posjucejete blogove ili neke kladionicarske sajtove?
Pozz,noj blog je pterodaktil1x2.bloger.hr.Zanima me da li vi posjucejete blogove ili neke kladionicarske sajtove?
Baraba na kvadrat Elita Poruka 17.135 27.12.2009. u 19:04 - Da li posjucujete kladionicarske sajtove i blogove? #2 jok vala
RainbowSix Veoma poznat Poruka 10.717 28.12.2009. u 08:47 - Da li posjucujete kladionicarske sajtove i blogove? #3 Sportsko klađenje je za potpune naivčine!!! Posebno ako je riječ o fudbalu!!!
Halix Elita Poruka 16.204 28.12.2009. u 13:04 - Da li posjucujete kladionicarske sajtove i blogove? #4 Rainbow Six: Sportsko klađenje je za potpune naivčine!!! Posebno ako je riječ o fudbalu!!! Kliknite za proširenje... A posebno ovo sto sam boldovao! ps. i ja sam jedan od tih...na zalost!
Rainbow Six: Sportsko klađenje je za potpune naivčine!!! Posebno ako je riječ o fudbalu!!! Kliknite za proširenje... A posebno ovo sto sam boldovao! ps. i ja sam jedan od tih...na zalost!
P pterobog Primećen član Poruka 720 28.12.2009. u 13:19 - Da li posjucujete kladionicarske sajtove i blogove? #5 Rainbow Six: Sportsko klađenje je za potpune naivčine!!! Posebno ako je riječ o fudbalu!!! Kliknite za proširenje... Ne slazem se s tobom...mogu se tu fine pare zaraditi..ali bogami i izgubiti..
Rainbow Six: Sportsko klađenje je za potpune naivčine!!! Posebno ako je riječ o fudbalu!!! Kliknite za proširenje... Ne slazem se s tobom...mogu se tu fine pare zaraditi..ali bogami i izgubiti..
RainbowSix Veoma poznat Poruka 10.717 28.12.2009. u 14:25 - Da li posjucujete kladionicarske sajtove i blogove? #6 pterobog: Ne slazem se s tobom...mogu se tu fine pare zaraditi..ali bogami i izgubiti.. Kliknite za proširenje... Ma mislim, ovoliki sponzori, a sve "pošteno": ... Loto je mila majka za ove gore!!!
pterobog: Ne slazem se s tobom...mogu se tu fine pare zaraditi..ali bogami i izgubiti.. Kliknite za proširenje... Ma mislim, ovoliki sponzori, a sve "pošteno": ... Loto je mila majka za ove gore!!!
Halix Elita Poruka 16.204 29.12.2009. u 00:17 - Da li posjucujete kladionicarske sajtove i blogove? #7 Rainbow Six: Ma mislim, ovoliki sponzori, a sve "pošteno": ... Loto je mila majka za ove gore!!! Kliknite za proširenje... Nemoj da mi ubijas volju bre....
Rainbow Six: Ma mislim, ovoliki sponzori, a sve "pošteno": ... Loto je mila majka za ove gore!!! Kliknite za proširenje... Nemoj da mi ubijas volju bre....
RainbowSix Veoma poznat Poruka 10.717 29.12.2009. u 09:19 - Da li posjucujete kladionicarske sajtove i blogove? #8 Halix: Nemoj da mi ubijas volju bre.... Kliknite za proširenje... Poslednja izmena: 29.12.2009.