Da li politika i dalje postoji?

Jedna od bitnijih razlika izmedju životinja i čoveka je ta da životinje nikad ne biraju budalu za lidera

Zato što životinje, na njihovu sreću, nemaju toliko mozga, pa se vode prirodom i instinktima, njih zaista vode najbolji, nas vode oni koji mogu da smisle kako, a način nije bitan. Dovitljivost i snalažljivost, uz odsustvo srama te dovede do neslućenih visina.

Zato što životinje, na njihovu sreću, nemaju toliko mozga, pa se vode prirodom i instinktima, njih zaista vode najbolji, nas vode oni koji mogu da smisle kako, a način nije bitan. Dovitljivost i snalažljivost, uz odsustvo srama te dovede do neslućenih visina.
Životinje imaju mozga koliko im treba i zausta nemaju za izvoz, ali uvek imaju gde da žive i šta da pojedu pa čak i dele hranu nesebično medjusobno.
Tako recimo ptičji mozak nalaže da provedeš ceo život sa jednim partnerom za razliku od proletera gde brakovi pucaju čim se potroši keš od prodate njive.
Imaju previše mozga.

Životinje imaju mozga koliko im treba i zausta nemaju za izvoz, ali uvek imaju gde da žive i šta da pojedu pa čak i dele hranu nesebično medjusobno.
Tako recimo ptičji mozak nalaže da provedeš ceo život sa jednim partnerom za razliku od proletera gde brakovi pucaju čim se potroši keš od prodate njive.
Imaju previše mozga.

To što sam rekao nemaju dovoljno ne mislim kao defekt, naprotiv. Npr, Vuk ili Soko neće piti koka kolu i pričati kako ga truju, da počnemo od trivijalnih stvari. O ostalom i da ne pričam, izlišno je, to za keš naročito...

molim mu se svako jutro, živeo srpski berni sanders
ja sam stavio Vučićevu sliku u novčanik
naidje BusPlus kontrola ja razgrnem da nadjem karticu oni videli sliku kažu: "neka u redu je" čak i vozilo napuste

udjem u mts, gužva, ja kao da pogledam u novčanik nešto, narod inače voli da gleda tudje novčanike, vide sliku i svi me pitaju:
"ako žurite evo pustićemo vas"

evo, to je ova slika:
aleksandar-vucic-slavi-n1-750x422.jpg

ja sam stavio Vučićevu sliku u novčanik
naidje BusPlus kontrola ja razgrnem da nadjem kartucu oni videli sliku kažu: "neka u redu je" čak i vozilo napuste

udjem u mts, gužva, ja kao da pogledam u novčanik nešto, narod inače voli da gleda tudje novčanike, vide sliku i svi me pitaju:
"ako žurite evo pustićemo vas"

evo, to je ova slika:
aleksandar-vucic-slavi-n1-750x422.jpg
this pic goes hard

Back