Da li pokloniti cvece muskarcu???

Све зависи у којој прилици се поклања цвеће мушкарцу... Када је нека специјална прослава, неки јубилеј,
или освајање медаље на олимпијади, онда је то сасвим на месту...
При том ти букети за мушкарце требало би да се разликују од букета намењених женама, а то већ знају жене
које раде у цвећарама и то им треба обавезно нагласити за кога је букет и за коју прилику.
Колико знам, цвеће у саксији, по бонтону, се не носи на поклон. Саксијско цвеће поклања се само изузетно
блиским особама и то оно што сигурно знамо да та особа воли.

Evo sad bas dodjoh iz Delta sitija; hteo sam tamo da ti na prvom spratu kupim one manufakturne cokolade, no plasio sam se da se ne istope.

Ali kad smo vec kod poklanjanja tih rucno pravljenih cokolada - to me podseti na jednu seriju, kojoj ni ime necu izgovarati, jer otkako je prestala da se daje u ovoj kuci vlada tuga brate; moja verenica i ja smo od trenutka kad je naglo i nicim izazvano prestalo emitovanje, osudjeni da veceri provodimo posveceni jedno drugom.
E, u toj seriji sam video da americki Italijani kad krenu nekom u posetu, nose kao milosti klopu koju su sami naravili.
Mislim da to nije losa ideja.

ah proklete vrucine:evil:

nego i to sa hranom je super. stavise ja bih uvela neka nova pravila tih kurtoaznih poklona... kad nesto bolje razmislim umesto nestrucno izabranog cveca rado bih primila neki budjavi sir (ne iz kucne radinosti), bri i sl., cokolade sam vec pomenula (molim samo fensi smensi i rucni rad) i rakiju koju lexa pomenu ali dokazanog porekla...

Loš predlog, Alal, mnogo loš. Jesi čitala onu temu o vegetarijanstvu? Zamisli da odneseš nekom sir, a on ne jede ništa životinjskog porekla - smrtno bi ga uvredila. Ili, daleko bilo, kavijar, pa te proglase za genocidu sklonu osobu. Ipak je poklanjanje cveća vrednosno neutralno.

Pa nisam u takvoj prilici bas mnogo cesto. Jedna osoba u najboljem slucaju od mene moze da dobije saksiju jedanput godisnje. To je podnosljivo.
Pitanje je da li je podnošljivo. Ako osobi cveće dobro uspeva, neizbežno će kroz par godina napraviti botaničku baštu, htela to ili ne. Možda nije loše povremeno se raspitati kako biljčica napreduje, ili na neki drugi način saznati u kojoj je fazi životnog ciklusa. Ako su pokazatelji loši, može opet saksija naredne godine. Mada se u tom slučaju postavlja pitanje koliko je osobi zaista stalo do cveća kad ga tako loše pazi i koliko ima svrhe poklanjati joj ga, ali nema veze.

Loš predlog, Alal, mnogo loš. Jesi čitala onu temu o vegetarijanstvu? Zamisli da odneseš nekom sir, a on ne jede ništa životinjskog porekla - smrtno bi ga uvredila. Ili, daleko bilo, kavijar, pa te proglase za genocidu sklonu osobu. Ipak je poklanjanje cveća vrednosno neutralno.

tj. bezbedno:)

jeste u pravu si, moz' da se desi i da poklonis neki ekstra super spesl alkohol nekome ko godinama s razlogom apstinira (AA) , a to ne znas...

Da li pokloniti cvece muskarcu?Sta vi mislite o tome,da li muskarci vole cvece,bio sam pre neko vece na jednoj knjizevnoj veceri,gde su dame i gospoda autoru knjige poklanjali bukete cveca,meni je to bilo malo cudno,mozda sam ja staromodan ili vec sta...:dontunderstand:
Uh to mi je bezveze...pa mislim i ja da je to ipak za zene..Volim da nekom muskarcu poklonim nesto sasavo da se zajedno zabavimo al cvece ipak ne bi...Mislim da se od svih mojih drugara pa i mog dragog niko tim ne bi odusevio...

ne svatam kako ljudi ne mogu da svate kako to da se pokloni nekome cvece je obican kich danas....to je vec odavno umrlo osim za neke koi su bez ideje...ostavite cvece to je samo za vo filmovima...postoje miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiliiiiiiiiiiion drugi stvari koi vise imaju vrednost ....sve osvim cvece

Da li pokloniti cvece muskarcu?Sta vi mislite o tome,da li muskarci vole cvece,bio sam pre neko vece na jednoj knjizevnoj veceri,gde su dame i gospoda autoru knjige poklanjali bukete cveca,meni je to bilo malo cudno,mozda sam ja staromodan ili vec sta...:dontunderstand:

Malo je muškaraca koji će se obradovati cveću, te ti iskreno preporučujem da to nikada ne radiš, sem ukoliko nisi siguran da ovaj baš to voli!!!!!!!!!!!!!!!!

Back