- Poruka
- 47.945
Odavno sam govorila da ce ovako agresivnom popularizacijom jednog dana biti sramota biti strejt...
Dolazi to vreme...
Dolazi to vreme...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
LGBT nije opredeljenje....to je religija....Забранити. Баш како је забрањено политичко деловање.
Ако је забрањена сексуална дискриминација, недопустиво је да стрејт људи буду обележени и дискриминисани као мање вредни, затуцани традиционалисти.
Кад би стрејт људи стали на улаз школе са паролама које јасно позивају да будеш стрејт, дигло би се и шуто и рогато да објасни како тиме угрожавају права деце.
Ови не угрожавају права деце, само им отварају нове видике и индоктринирају.
И сад чекам да се нађе неко паметан и каже ми како они само кажу Буди ти...па што онда нису дошли у оделима, него као пајаци натакарили дугине боје на себе?
Више је секта.LGBT nije opredeljenje....to je religija....
LGBT nije opredeljenje....to je religija....
Опасни новци се ту врте. И имаш две сорте, оне који згрћу паре и корисне идиоте населе на пропаганду. А нормални хомосексуалци их се стиде ни криви ни дужни.Више је секта.
Putin gresi kad kaze da je to bolest i da je treba leciti. To je pokvarenost, ravno kriminalu i u zakon treba uneti kaznu za ispoljavanje tih svojevoljno prihvatenih "zapadnih vrednosti".Не морају ни да се стиде, довољно је да се не диче нечим што је небитно. А занимљиво је то што се увреде када се спомене болест, баш ти који су пуни толеранције за све, као да је болест срамота и увреда.
Немам шта да додам.
Istureno odeljenje katoličke crkve
Немам шта да додам.
Jednog lijepog dana ćemo mi pravoseksualci paradirati a ovi LGBTPQ +, - ištosvene će nas gađati kamenjem i trulim voćem.Odavno sam govorila da ce ovako agresivnom popularizacijom jednog dana biti sramota biti strejt...
Dolazi to vreme...
Kakva te Katolička crkva spopala? Katolik sam i dobro znam da je stav katoličke crkve o ovom pitanju jednak stavu Pravoslavne crkve. I jedna i druga Crkva naučavaju da je homoseksualnost smrtni grijeh.Istureno odeljenje katoličke crkve