gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikako i te aktiviste treba pohapsiti.
Немам шта да додам.
Priča mi stara nedavno da su u osnovnoj školi u Preku (otočka vukojebina u Hr. odakle njeni potječu) održani neki "dani menstruacije" ili tako nešto, uglavnom, po panoima su visili radovi u vezi toga...indoktrinacija od malih nogu...
"Da li je tebe to kao dijete u četvrtom ili petom osnovne zanimalo?"
Pa ni ja nisam upućen, a ne mogu reći ni da sam pretjerano lud da saznam.Мене ни дан-данас не занима.
Naravno da podržavam, kao mali igrajući se doktora sa susjedama vršnjakinjama imao sam stoput aktivniji seksualni život nego danas, ali i sam znaš da nije riječ o tome.Podržavam da se deca vole međusobno.
Ne znam o čemu je onda reč - ovde se valjda radi o ljubavi.Naravno da podržavam, kao mali igrajući se doktora sa susjedama vršnjakinjama imao sam stoput aktivniji seksualni život nego danas, ali i sam znaš da nije riječ o tome.
upravo, neki i nisu svesniIz želje da se prihvati nešto što je do skoro bilo marginalizovano otišlo se u drugu krajnost, preterani marketnig, nametanje po svaku cenu. Samo kontraefekat se ovime postiže.
Не морају ни да се стиде, довољно је да се не диче нечим што је небитно. А занимљиво је то што се увреде када се спомене болест, баш ти који су пуни толеранције за све, као да је болест срамота и увреда.Ma niiije propaganda, oni su samo za ljubav. To što na onoj dugi piše "be you" a na onoj drugoj "every one is welcome here", to uopšte nema nikakve veze. Šta, ne može neko decu da ubedi u nešto što ona neće, znaju deca, oni su formirane ličnosti već sa 7 godina...
Ma sad je svakako došlo vreme da se budale ponose onim čega bi se pametan stideo. Sve što je, realno, anomalija ili defekt, sad je postalo nešto za ponos.
Не морају ни да се стиде, довољно је да се не диче нечим што је небитно. А занимљиво је то што се увреде када се спомене болест, баш ти који су пуни толеранције за све, као да је болест срамота и увреда.
Сагласна.Pa... ja razumem njihove probleme sa kojima se sreću i njihove prohteve i zašto to zahtevaju. Ali to što neko ima defekt, a to definitivno jeste defekt, ne znači da svi treba da im povlađuju, da ih timare i da se prilagođavaju njihovim izmišljotinama i glupostima. I da sve više ljudi ima defekt kao oni.
I to "defekt" nikako ne mislim kao uvredu već činjenicu. Falinka, nedostatak, hendikep... kako god.
ovi što bi "seksualno da obrazuju" prvo treba da nam odgovore koliko ih je i da li ih je to uopšte zanimalo u tim godinama?Hashtag #leavethekidsalone
Šta koji q deca moraju da gledaju gay ljude i to u školi, u redu je da na času iz biologije imaju dodatnu informaciju, mada ni za tim nema potrebe, to je nešto "ulično", naučiće svakako, videće, saznaće, ovo apsolutno nije normalno.
Ne može nikako da te indoktrinira ali da se naprave problemi, e to može: moja najbolja drugarica je lezbejka, njeni su strogi katolici (nije odavde), pa je na majčino “ohrabrenje” pokušavala da menja orijentaciju i da se “popravlja”. Nije postala strejt, ali zato sada pije antidepresive i nema nade da joj nekad neće trebati. Isto može da se postigne i teranjem u drugu krajnost.Slogan, a i poenta ove kampanje je "Be You", sto bi znacilo budi ono sto jesi.
Kako ce neko da te doktrinira ako ti kaze da budes ono sto jesi?
*budi ti* i *budi sta jesi*Slogan, a i poenta ove kampanje je "Be You", sto bi znacilo budi ono sto jesi.
Kako ce neko da te doktrinira ako ti kaze da budes ono sto jesi?