Loš ti je rezon.Ne bukvališi.
Osim toga ja sam čestiti forumaš a ti 238. aktivirana botovska inkarnacija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Loš ti je rezon.Ne bukvališi.
Osim toga ja sam čestiti forumaš a ti 238. aktivirana botovska inkarnacija.
Postoje roditelji koji nisu za obustavu nastave jer deca treba da uče i da nauče,da imaju neke navike,da se druže u školi.Zar postoji iskreni fan režima
Postoji. Znam takve. I sta s tim? )Zar postoji iskreni fan režima
Postoje roditelji koji nisu za obustavu nastave jer deca treba da uče i da nauče,da imaju neke navike,da se druže u školi.
Postoji. Znam takve. I sta s tim? )
Ovo je tema o obustavi nastave.
Ovo je glupost i laz.Konačno je većini roditelja bitnija budućnost dece u nemafijaškoj državi nego što će da propuste člankovite crve i gde su Budžumbura i Bramaputra
Šta da vam radim
Roditelji zdravih čula i pameti i nekorumpiranog novčanaka znaju da će deca u budućoj pravnoj državi nadoknaditi znanje o crvima i Burundiju i taj ulog um je ništa naspram plafona koje će im deci pasti na glavu.Ovo je glupost i laz.
Vecini roditelja je stalo da da im se deca obrazuju. To pokaziju i rezultati ove ankete. 90% skola u Srbiji radi. Svako normalan zeli dobro svojoj deci.
Ljudima koji zrtvuju decje obrazovanje da bi resili neka politicka pitanja iz svoje odgovornosti fali i pameti i hrabrosti. A najvise savesti.
Teško.Roditelji zdravih čula i pameti i nekorumpiranog novčanaka znaju da će deca u budućoj pravnoj državi nadoknaditi znanje o crvima i Burundiju i taj ulog um je ništa naspram plafona koje će im deci pasti na glavu.
Ostali roditelji se ne pitaju.
Jer ako pekari odluče da bude štrajk - ima da bude štrajk.
Koga briga što će prosta raja da gunđa jer nema vruć burek za doručak.
Roditelji koji svojoj deci ne daju da idu u skolu zbog toga sto sami ne umeju resiti jedno politicko pitanje u zemlji nemaju ni pameti, ni hrabrosti ni osecaja.Roditelji zdravih čula i pameti i nekorumpiranog novčanaka znaju da će deca u budućoj pravnoj državi nadoknaditi znanje o crvima i Burundiju i taj ulog um je ništanaspram plafona koje će im deci pasti na glavu.
Vidi ti njega.Ostali roditelji se ne pitaju.
Nema štrajka, propao je.Jer ako pekari odluče da bude štrajk - ima da bude štrajk.
Koga briga što će prosta raja da gunđa jer nema vruć burek za doručak.
A ko još u Srbiji od osnovaca i srednjoškolca obustavlja nastavu?
Filološka je baš preterala, čula sam od dece da kreću u školu.počela nastava u drugoj beogradskoj.deca kad su saznala da će nastava da traje i u julu počela da se zaebavaju: "biće to i kuvanje i dinstanje". s obzirom da lakše podnose vrućine jasno je da misle na profesore.
padaju otkazi profesora. naročito onih traženih struka koji lako mogu naći posao.
a ?Дефинитивно треба нов закон о штрајку.
to ti je jedino islo pa si imao prilike za petice ?Obaveznost osnovnog obrazovanja i vaspitanja
Član 5
Osnovno obrazovanje i vaspitanje obavezno je i ostvaruje se u skladu sa zakonom.
Pripremni predškolski program ostvaruje se u skladu sa zakonom i deo je obaveznog obrazovanja i vaspitanja.
Član 6
Roditelj, odnosno drugi zakonski zastupnik dužan je da obezbedi da njegovo dete upiše i redovno pohađa školu.
I kao što sam rekao treba ponovo uvesti u predmete:
- Domaćinstvo
- Zaštita od požara
- Narodna odbrana
- Etnologija
- Seljačka privreda
- Teorija i praksa samoupravnog socijalizma
- društvena samozaštita
da se druze u skoliPostoje roditelji koji nisu za obustavu nastave jer deca treba da uče i da nauče,da imaju neke navike,da se druže u školi.
A i tebi gramatika...matematika fizika hemija ocito isle kao karleusi astro fizika...