Da li podržavate obustavu nastave?

Da li podržavate obustavu nastave?

• Ukupno glasova
    80
Ja sam ipak optimista, čak i da ne bude, mislim da je velika stvar pokazati jednom autokrati kako mu je narod nezadovoljan. Jer ovi protesti su srušili njegovu iluziju da narodu može prodati sve šuplje priče.
Studenti nisu narod, oni zive u dubokoj adolescenciji i fakultetskom matriksu, cak i @bas kao ima jasniju predstavu o svakodnevnom zivotu u Srbiji i ostalim zemljama od njih.
Njihov "duh bunta" je kao muzicki ukus, pank i rokenrol, nista konkretno ne znaci.

1740267326085.png

Studenti nisu narod, oni zive u dubokoj adolescenciji i fakultetskom matriksu, cak i @bas kao ima jasniju predstavu o svakodnevnom zivotu u Srbiji i ostalim zemljama od njih.
Njihov "duh bunta" je kao muzicki ukus, pank i rokenrol, nista konkretno ne znaci.
pazi, nisu samo studenti ustali, vec dosta naroda, ali da pustimo mene i moje misljenje, svi mi znamo da pogresimo, i ja da preterujem, kao svaki amer, ... nego, reci ti meni sta mislis, jel se ovaj folira i glumi, ili je iskren:

Доцент на Богословији одржао ИСПОВЕДНИ ГОВОР студентима: Ћутао сам недељама…

pazi, nisu samo studenti ustali, vec dosta naroda, ali da pustimo mene i moje misljenje, svi mi znamo da pogresimo, i ja da preterujem, kao svaki amer, reci ti meni sta mislis, jel se ovaj folira i glumi, ili je iskren:

Доцент на Богословији одржао ИСПОВЕДНИ ГОВОР студентима: Ћутао сам недељама…

Bogoslovski fakultet i crva ne podrzavaju takav nicim izazvani bunt a zasto, pa zato sto je u pravoslavnoj kulturi ukorenjena predstava o pobuni protiv Boga kao najvecem zlu... izgonu iz raja, padu andjela... bar je tebi sve to poznato...

Pogledajte prilog 1688494

ovo preskaces

ovaj levo covjek je predsednik aca vucic

desno je njegov brat od rodjene tetke inace ministar finansija sinisa mali

ova gospodja/gospodin u sredini je bivsa devojka od rodjenog brata ovog levo - ana brnabic

(dojucerasnja premijerka sadasnja predsednica skupstine)

nije li to svojatanje drzave ?

da ne pominjemo maminog popa iz rodnog kraja - beceja, koji je zbog toga na celu spsc...
Ne znam šta ti ne poenta u svemu tome. Činjenkce su ovo : 1. jedan deo prosvezara krši dečije uszavoom garantovano ptavo na obrazovanje, 2. za svoja prava mogu se boriti šzrajkom koji ne podrazumeva vraćanje dece kući, 3. roditelji koji neće da šalju decu u školu mogu biti optuženi za zanemarivanje jer krše pravobsvog rođenog deteta na obrazovanje. Politički zahtevi se ne rešavaju decom, već izborima. Šta ti nije jasno. Ako želiš da vidiš leđa ljidima sa slike, osnuješ stranku, pobediš i to je to. Zašto deci nanksite štetu, ucenjujezw. To je tako licemerno i nisko da niže ne može.

Bogoslovski fakultet i crva ne podrzavaju takav nicim izazvani bunt a zasto, pa zato sto je u pravoslavnoj kulturi ukorenjena predstava o pobuni protiv Boga kao najvecem zlu... izgonu iz raja, padu andjela... bar je tebi sve to poznato...
znaci bog protiv koga se buni narod je vucic? nekima je ranije tito isto tako bio bog
a ti neces da procitas ispovest sa linka

Ne znam šta ti ne poenta u svemu tome.

kako ne znas ?
jesi li rekao da skola nije lagertino vlasnistvo i da ne moze da je svojata kao ostale uciteljice ? jesi

ja ti rekoh idi prvo reci braci vucic i njihovoj braci od rodjene tetke sinisi i predragu malom i predragovoj bivsoj devojci ani brnabic da drzava niej vlasnistvo cetiri brata i njihovih bivsih devojaka

ali se pravis mutav oko toga, to svojatanje ti ne smeta ...

kako ne znas ?
jesi li rekao da skola nije lagertino vlasnistvo i da ne moze da je svojata kao ostale uciteljice ? jesi

ja ti rekoh idi prvo reci braci vucic i njihovoj braci od rodjene tetke sinisi i predragu malom i predragovoj bivsoj devojci ani brnabic da drzava niej vlasnistvo cetiri brata i njihovih bivsih devojaka

Čime dokazuješ svojatanje? Ako imaš crno na belo, ideš u tužilaštvo. Mislim da se ti praviš mutav, a jedini dokaz je kao i uvek sendvičarenje.

Информер не пратим, а што се тиче пропаганде овде је више пропаганде са CNN- него неке друге.

Иначе, моје искуство је да су управо неке старије учитељице свесрдно спроводиле научене лекције са семинара (које су им плаћали издавачи ужбеника) док су нпр млађи радили школски онако како су учени на факултету и више су били цењени него неки старији просветари који су се понашали у складу са НВО агендама.

Другим речима, немој да се правдаш јер ако неко овде промовише оно што чује на CNN-u не верујем да децу учи другачије.
:tick:

Zanimljivo. Kao da si prepisao stranački zapisnik . Nije loš pokušaj, ali javi centrali da vam ovo neće proći, iz nekoliko razloga, naime, nemate zamene za sve koje planirate da otpustite. Ovakve i slične pretnje nam šalju lokalni vlastodršci redovno.
Zanimljiv argument o stranačkim zapisnicima: stranka ili partija ne mora da bude formalno organizovana i registrovana da bi bila stranka: svaki od pojedinačnih plenuma je isto tako jedna stranka, to što je ad hoc ne menja stvar.

kako ne znas ?

Ne ruši se korupcija sa decom od 7-8 godina, oni se ne pitaju, i najmanje su krivi....neko je rekao šta je jedna izgubljena godina? Vama možda ne znači ništa, a detetu znači puno....jer, to nije vaša godina da je tako lako bacate, ta godina pripada detetu koji su neki odlučili da žrtvuju, zato što nisu sposobni samostalno da vode borbe. Osnovne škole nisu smele da štrajkuju na ovaj način, posebno niži razredi....pogrešno je ...

pa jel amerika davala tu kao pomoc rezimu kroz usaid? znaci, moje pare, moje pravo da kazem sta mislim, vise ne dam za rezim, sada bih samo studente podrzao, LIKE A VIRGIN, MADONA, svi znaju ko je onal a ovaj iz skandinavije sa 2000km, stta se on pita, sta je on ulozio u srbiju, ko stoji iza njega? niko.
ovi ako ovako budu učili na ulici biće baš kao u LIKE A SURGEON od Weird Al Yankovich-a
jes jedva naučila nešto al se zaposlila preko.... mislim, poslušaj ako nisi do sada....

Kakvi bre uslovi rada, pola Srbije ti je na ulicama :mrgreen: nema grada bez protesta, većinu i predvode prosvetni radnici, dok vi junaci u mišje rupe i bljujete vatru na one koji imaju herca da kažu da je car go :mrgreen: kukate ovde po forumu kako ništa ne valja, sve lopovi, pa šta uradiste junaci po tom pitanju, a??
danas je nedelja - NERADNI DAN, kao i svaki drugi
što se te neke mase tiče da je tolika pa opozicija bi arlaukala za izbore dan noć, zaboravili bi i studente i nadstrešnicu.
nemoj mi objašnjavaš da im žao Vučića pa zato ne traže iako Srbija i po izašla napolje...

Studenti koriste nadstrešnicu kao motiv za proteste protiv vlasti, traže da im se ispune zahtevi a verujem da su od 5 zahteva ispunili 4 što je sasvim dovoljno da prekinu sav taj cirkus koji su započeli.

Cirkus kažem zato što svaki put posle 15minuta ćutanja i blokade saobraćaja,počnu da sviraju na pištaljke, prave buku, igraju, pevaju itd.

Prosvetni radnici itekako mogu da rade i da podržavaju studente,ali umesto takvog vida podrške odlučili su da obustave nastave.

Studenti koriste nadstrešnicu kao motiv za proteste protiv vlasti, traže da im se ispune zahtevi a verujem da su od 5 zahteva ispunili 4 što je sasvim dovoljno da prekinu sav taj cirkus koji su započeli.

Cirkus kažem zato što svaki put posle 15minuta ćutanja i blokade saobraćaja,počnu da sviraju na pištaljke, prave buku, igraju, pevaju itd.

Prosvetni radnici itekako mogu da rade i da podržavaju studente,ali umesto takvog vida podrške odlučili su da obustave nastave.
Brnabićka ti li si?

Back