Meowy
Domaćin
- Poruka
- 3.025
Mislim da ne,ali sam isto videla da ljubav cini cuda pa i kod zmija...bar nekihPitanje:
Da li se zmija može dresirati?

Kakav je vas odnos sa prirodom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da ne,ali sam isto videla da ljubav cini cuda pa i kod zmija...bar nekihPitanje:
Da li se zmija može dresirati?
U zadnje vreme ne,malo da odmorim usi jer nemam bas samokontrolu sa pojacavanjem pa mi zuji u glavi posle 3 danaTakođe.
Glasno.
Koristite slušalice?
Volim,mada,volim i da se istrcim tad...Koristim, pogotovu u noćnim šetnjama.
Volite noćne šetnje?
Da...jer ne znam da plivam.Volim,mada,volim i da se istrcim tad...
Da li vas plasi pomisao da ste na otvorenom moru mesec dana,brodom,bez da vidite kopno uopste?
Morao bih se drogirati non stop da izdržim tu torturu.Volim,mada,volim i da se istrcim tad...
Da li vas plasi pomisao da ste na otvorenom moru mesec dana,brodom,bez da vidite kopno uopste?
Osecanja se ne plasim,deo mene su svakako.Visina je ono cega se plasim.Da...jer ne znam da plivam.
Koliko se plasite svojih osecanja?
Uhhh...Morao bih se drogirati non stop da izdržim tu torturu.
Da,plasim se oduzimanja moje slobode na bilo koji nacin.Osecanja se ne plasim,deo mene su svakako.Visina je ono cega se plasim.
Da li se vi plasite necega?
Odavno to jesam...zapravo to je jedini nacin na koji i umem da volim.Pa svejedno,i onako sam u svom svetu...
Da li ste svesno spoznali sta je bezuslovna ljubav( nebitno prema kom)?
Oprostiti je blagoslov za coveka...Odavno to jesam...zapravo to je jedini nacin na koji i umem da volim.
Koliko ste spremi na oprostaje?
Uvek...Oprostiti je blagoslov za coveka...
A vi?
Ne postoji ako je nesporazum,samo iskrena i dobra komunikacija bez egaUvek...
Ne postoji neresivi nesprazum?
Зависи али генерално јесам. Има људи који могу ( фигуративно) да ми скачу по глави и да им не замерим а неке друге кенселујем врло брзо.Odavno to jesam...zapravo to je jedini nacin na koji i umem da volim.
Koliko ste spremi na oprostaje?
Hoces li jednom pogoditi komentarЗависи али генерално јесам. Има људи који могу ( фигуративно) да ми скачу по глави и да им не замерим а неке друге кенселујем врло брзо.
Na duze staze,ne verujemNe postoji ako je nesporazum,samo iskrena i dobra komunikacija bez ega
Da li mogu priroda i visoka tehnologija koja dolazi da prezive zajedno?
Pokusavam da napravim malu oazu ...Na duze staze,ne verujem
Sta ste vi licno,ucinili za prirodu?
Надам се.Hoces li jednom pogoditi komentar![]()
Sadim orahe uz potok.Pokusavam da napravim malu oazu ...
A vi?
Eee,superSadim orahe uz potok.
Omiljena zivotinja vam je?